Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szornyu kulsovel megaldott ferfiak, ti hogyan fogadjatok el a maganyt?
"voltak már ide feltöltve fotók és mindig kiderült, hogy teljesen átlagos, időnként kifejezetten jóképű srácok panaszkodtak a külsejükre"
Kétszer is feltöltöttem már ide a képemet, mindkettőre több oldalnyi választ kaptam. Nagy részük azt írta, hogy ronda vagyok, páran semleges véleményt alkottak, és egyetlen válaszoló írt annyit, hogy "helyes". Ő valószínűleg nem akart megbántani.
A való életben soha semmilyen pozitív visszajelzést nem kaptam a külsőmre, negatívat szinte naponta kapok, még az utcán idegenek is beszólnak vagy kiröhögnek.
Sosem láttam még itt olyan kérdést, ahol fotó is volt feltöltve és mindenki egyetértően azt írta volna, hogy ronda a kérdező.
Ide is felrakhatod a képet, ha már szóba került a dolog. Gondolom, nem fogod, mert az előbb említett képfeltöltés a valóságban sosem történt meg.
Megtörtént a képfeltöltés, de meg is bántam, mert volt olyan (természetesen nő), aki lementette a képemet, aztán kamukérdést írt ki a nevemben. Ebből okulva ide már nem töltöm fel. Ellenben photofeelerre is töltöttem már fel pár képet, az értékelésekről tudok screenshotot mutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!