Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők ha valaki ismeretlen ír nektek facebookon azt hogyan fogadjátok?
Ha azt írja, hogy ő jaguár és a gyk-ról ismered, akkor mi van egyes ? :D
31/f
Ismeretlenek nem tudnak írni nekem.
Régebben ignoráltam.
Attól függ. Mivel gyakran kapom a kapcsolattartó szerepét, emiatt nálam engedélyezve van az üzenetküldés és készségesen reagálok mindenkinek napokon belül. Szóval ilyen szempontból én immunis vagyok arra, hogy hű, most rám írt egy idegen, mi lesz. Nem lesz semmi, visszaírok neki. Ha ismerkedni akar, akkor is, mert nekem tök természetes, hogy idegeneknek válaszolok úgy kb bármire. Ezt csak azért írom, mert sokan letiltják egyől az illetőt stb... Ennyire nem vagyok bunkó.
Viszont mostanában nem akarok párt, nem akarok ismerkedni, nem vagyok erre nyitott, ezt el is szoktam mondani, szeretem, ha ezt tiszteletben tartják, tiltogatni csak akkor szoktam, ha ez nem történik meg. Ahogy azzal sem tudok mit kezdeni, ha valaki nekiáll engem beszéltetni meg untatni random priviben. Számomra ez tök fura, hogy ír egy idegen, hogy megismerne, én már erre sem tudok normálisan reagálni, mert nem mondhatom, hogy "én is" (mégis miért?), hanem általában annyir írok, hogy részemről oké, vagy jó, aztán nézünk egymásra, mint borjú az újkapura, amíg be nem nyög egy mizut, vagy meg nem kérdezi, mi a hobbim. Nekem nincs kedvem így idegeneknek magyarázkodni, eléggé unom az ilyen "beszélgetéseket", kínosak és mesterkéltek... Meg aki az alapján ír rám, amit az adatalomon lát, az másik 200 nőre szerintem simán ráír és látványosan nem is igazán szívügye egy minőségi beszélgetést produkálni. Szóval nálam ezek a beszélgetések pár üzenetváltás után vagy kínossá válnak, vagy ellaposodnak, vagy mindkettő. Semmi értelme. Az már aranyos és szimpatikus, ha valaki tud hivatkozni valamire, ami esetleg közös pont lehet, vagy beszédtéma és nem egymás vallatásáról szól. Pl volt egy úriember, aki azzal keresett meg, hogy "nem gondoltam, hogy ilyen csinos kolleginához irányítanak :)" majd rátért a konkrét kérdésre, utána meg olyan tök természetesen elkezdtünk dumálgatni, hogy milyen itt, hogyhogy ezt csinálom, és amúgy mennyire érek rá és amúgy rá mennyire érnék rá... :D
Paradox, de nem szeretek idegenekkel ismerkedni. Mármint totál idegenekkel. Más az, ha összefutok egy random alakkal egy koncerten, vagy barát bemutat egymásnak, vagy ügyfél elkezd kicsit más dolgokról érdeklődni a melón kívül... De ez a derült égből valaki fb-n rám ír, hogy ismerkedni akar... Ez olyan, mintha a telefonkönyvből kiválasztanál egy neked szimpi nevű embert és felhívnád, hogy te vele csevegni akarsz és ismerkedni... Az emberi kapcsolatok nem egészen így alakulnak, nem olyanok, mint az oviban, hogy odamentél a homokozóban valakihez, megfogtad a kezét és ti barátok vagytok onnantól...
Egy-két ilyen eset volt, de aki bunkó és rámenős, azt elküldöm a p*csába. Ha normálisan ír, akkor visszaírok egyrészt mert illik, másrész mert így viszonzom az "emberséges" közeledését.
Max megmondom, hogy nem lesz belőle semmi ha nincs meg az összhang. De igyekszem fair lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!