Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők ha valaki ismeretle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők ha valaki ismeretlen ír nektek facebookon azt hogyan fogadjátok?

Figyelt kérdés
2018. febr. 24. 18:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%

Tiltás.

Elég para belegondolni, hogy egy idegen épp az adatlapomat nézegette és ezt tudtomra is adja.

2018. febr. 24. 19:31
 12/19 anonim ***** válasza:
63%
Valamiért nem igazán értem azt a hozzáállást, hogy a fb-on ne lehetne ismerkedni. Alapvetően nyilván nem erre szolgál, viszont ezen az alapon akkor nem lehetne ismerkedni tömegközlekedési eszközön sem, mert annak is az utazás a célja, vagy nem lehetne ismerkedni iskolában, mert oda is tanulni jár az ember (jó esetben). Ha mindenhez így állnánk hozzá, akkor kihalna az emberiség. Jó, én ezt férfiként írtam, és mindezt úgy, hogy nem szokásom vadidegenként írogatni senkinek, viszont velem volt már olyan, hogy egy idegen lány ismerősnek jelölt, erre megkérdeztem, hogy ismerjük-e egymást, visszaírt, hogy nem, csak szimpatikus voltam neki. Mondjuk a dolog ennyiben is maradt, mert egyrészt kb. 2 képe volt fent, másrészt nem sok ismerőse volt, és kamura gyanakodtam, ettől függetlenül viszont azt mondom, hogy ha valaki normálisan, intelligensen ír a másiknak, akkor abból bármi lehet, és miért ne használjuk ki pl. a net adta lehetőségeket is?
2018. febr. 24. 19:32
 13/19 anonim ***** válasza:
91%
#11: Nem kell mindent nyilvánossá tenned vadidegenek számára, másrészt meg ha használod a fb-ot, akkor azzal azt is elfogadod, hogy esetleg megjelensz valakinél mint lehetséges ismerős, így "akaratod ellenére" is megtalálnak téged, és láthatják az adatlapodat.
2018. febr. 24. 19:53
 14/19 Lordika ***** válasza:
63%

Facebookon felejtős, mert nem bírják felfogni, hogy mizu. Úgy kezelik, hogy beléptél a személyes zónájukba, és felháborodnak.

Inkább összejönnek valamelyik szerencsétlennel a "baráti körükből", hogy aztán elhitessék magukkal, jól döntöttek.

2018. febr. 24. 20:08
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha bejon,orulok neki. Ha nem ,akkor udvariasan es kimeletesen elutasitom. De vigyazok,h az onbizalmat ne romboljam.

N/32

2018. febr. 24. 20:13
 16/19 anonim ***** válasza:
90%

# 11: Képzeld el, ha kimész az utcára, tök idegen emberek megláthatnak, és még rád is nézhetnek úgy, hogy te is észreveszed! Para!

# 12: Jajaja, ami nem társkeresésre való, azon nem szabad ismerkedni, de ami társkeresésre való, azon sem szabad ismerkedni :D

2018. febr. 24. 20:22
 17/19 anonim ***** válasza:
67%
Engem idegesít és ignorálom. Nem véletlenül állítom be kb. mindenre, h csak ismerősök láthassák, ennek ellenére profilkép alapján jön pár engedélykérés néha társkeresési céllal.
2018. febr. 24. 21:31
 18/19 anonim ***** válasza:
37%
#16: Ezt hiába mondod, itt meg főleg. ha a gyk-s nők hozzáállása alapján próbálná meg feltérképezni egy földönkívüli a földi életet, akkor ezek alapján ez a világ egy borzasztó hely lenne, ahol mindentől és mindenkitől félni kell. A lepontozásomból arra következtetek, hogy sokan még csak el sem gondolkodtak azon, van-e igazságtartalma a mondókámnak, lehet-e bármi is másképp, mint ahogyan azt ők elgondolják, csak nyomogatják a piros gombot ész nélkül. Az itteni felhasználók jó része beszűkült gondolkodású, és képtelen nyitottan viselkedni, képtelen elfogadni más véleményét, csak az ő kis szűk világában hajlandó élni, és csak azt fogadja el igaznak, ami az ő teóriáit támasztja alá. Ezek után ne csodálkozzunk, hogy ott tart a társadalom, ahol, és hogy ennyi nő siránkozik, hogy egyedül van, meg senki nem figyel fel rá, senki nem kezdeményez nála stb. Minek, ha még a lehetőségekkel sem hajlandóak élni? Bár az ilyen beszariaknál nem is lenne érdemes kezdeményezni...
2018. febr. 25. 10:03
 19/19 anonim ***** válasza:
65%
Törlöm, tiltom rögtön. Nem társkereső.
2018. febr. 25. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!