Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szornyu kulsovel megaldott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szornyu kulsovel megaldott ferfiak, ti hogyan fogadjatok el a maganyt?

Figyelt kérdés
2018. máj. 14. 22:08
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
68%

"hiába írod, nem fogják elhinni, hiszen akkor szembe kéne azzal nézni, hogy a belsőjükkel kéne valamit kezdeni, az meg egy nagyon nehéz folyamat. Helyette kenyelmesebb ide irogatni a kérdéseket."

Disclaimer: 5 éves párkapcsolat után maradtam egyedül nem túl szerencsés külsővel, és 3 évig kerestem új párt, szóval boldog vagyok, nem vagyok nőgyűlölő, önsajnáló, és nem vagyok magányos.

Persze, könnyű mondani, hogy a belsővel kellene kezdeni valamit, de tudod, mikor a kedvenc hobbim kapcsán online órákat nevetsz együtt egy nővel, majd az első találkozásnál érzed, hogy nem erre az ork arcra számított, akkor nehéz elfogadni, hogy a belsőt kellene csak fejleszteni.

Ugyanígy igaz, hogy rengeteg nő haver, barát, ismerős van, ha összefutunk, akár egy egész napos programon, akkor ők jönnek oda beszélgetni, látszólag élvezik a társaságom, de a barátság szintet egyikük sem lépi át.

Ez számomra pont azt mutatja, hogy itt bizony nem a belső tulajdonságokkal van a baj, hiszen addig jó társaság vagyok.

Ezt persze ha leírom, akkor megkapom rögtön, hogy változtassak a külsőmön. Az a baj, hogy nem elhízott vagyok, vagy túl vézna, vagy ilyesmi, amin lehetséges változtatni. Sőt, még alacsony sem, de látom a 162 centis havert, hogy neki még annyi esélye sincs mint nekem, és azon nem fog egy Coelho idézettől megváltozni. Vagy mit kezdjen az magával, aki maszk nélkül játszhatná Shrekket?

Persze, tudom, a belsőt kell fejleszteni, mondja mindenki, akinek nincs ilyen problémája, miközben több órája jól érzi magát veled, élvezi a társaságod, a személyiséged, de a végső konklúzió mégis az, hogy nem a fejeddel, a magasságoddal, a kopaszságoddal, vagy bármi egyébbel van a baj, hanem biztos, a belsőddel.

Mert ha beismerné a többit, akkor sérülne az "én nem vagyok felszínes" énképe, ami szerint őt csak a belső érdekli.

2018. máj. 15. 07:27
 22/34 anonim ***** válasza:
Nehezen. Szerencsére legalább már sikerült belátnom, hogy ilyen külsővel nem is álmodhatok arról, hogy valaha egy nő szeretni fog. Így ha a magánytól nem is, de a csalódásoktól megkímélem magam, és így egy fokkal boldogabb életet tudok élni.
2018. máj. 15. 07:41
 23/34 A kérdező kommentje:
Persze, egyik lany sem fogja elmondani, hogy a kulsod miatt nem kellesz neki. Meg itt a gyakorin sem merik azt elmondani, itt is fent kell tartaniuk valamiert azt az alszent kepet...
2018. máj. 15. 07:46
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
Bullshit, egyrészt a magukat rondának tartók nagy része egyáltalán nem ronda (voltak már ide feltöltve fotók és mindig kiderült, hogy teljesen átlagos, időnként kifejezetten jóképű srácok panaszkodtak a külsejükre), másrészt kevés olyan külső dolog van, amit ne lehetne korrigálni vagy kompenzálni.
2018. máj. 15. 07:49
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

"másrészt kevés olyan külső dolog van, amit ne lehetne korrigálni vagy kompenzálni."

Kompenzálni... persze, lehet mindent.

Az én példám is azt mutatja, hogy lehet barátnőm, mert például a magasságommal (genetikai adottság, nem tettem érte semmit) tudom kompenzálni a fejem (genetikai adottság, nem tettem érte semmit).

Az egy másik kérdés, hogy ezzel a párkeresési módszerrel évek telnek el, mire találok valakit, akinél működik a kompenzáció vagy csak hajlandó figyelmen kívül hagyni a problémám.

Tudod, mikor 30+ évesen egyedül maradsz, és 2-3 év mire találsz valakit, aki elfogad (persze úgy, hogy azért egy egészséges ember csak azért nem áll össze egy unszimpatikus nővel, mert egyedül van, tehát nem árt, ha te is vonzódsz a belső tulajdonságaihoz), akkor nehéz azzal érvelni, hogy mindent lehet kompenzálni.

2018. máj. 15. 07:54
 26/34 A kérdező kommentje:
En is toltenek fel ide fotot, de felesleges. Ugysem kapnek oszinte velemenyt. Csak a jol megszokott, "nincs semmi baj a kulsoddel", stb. szovegeket az alszent lanyoktol. Kozben meg lehet, hogy rosszul lesznek a kinezetemtol.
2018. máj. 15. 08:01
 27/34 anonim ***** válasza:
35%

Hát persze, 30 év alatt egy kezemen meg tudom számolni, hány valóban undorító/komikus kinézetű férfit láttam (nagy részük értelmi fogyatékos volt, náluk nyilván nem volt prioritás az igényes külső). Egyikükről, akivel együtt dolgoztam (ő pont nem volt fogyatékos), nemsokára kiderült, hogy van barátnője, pedig leginkább egy mesefigurára hasonlított.

De titeket biztosan egy titkos laborban, mesterségesen tenyésztettek ki (mert ha lettek volna szüleitek, nyilván ők sem tudtak volna összehozni egy utódot, hiszen csúnya ember nem kell senkinek sem) az emberiség sokkolása céljából. :D

2018. máj. 15. 08:50
 28/34 anonim ***** válasza:

Amíg magányos vagy, használd fel az időd magadra.

Közben meg szerintem nézz körül, azért nagyon nem minden ronda ember pártalan, nincs ilyen direkt összefüggés. Hány kopasz, kövér férfi vagy bajuszos nő talál mégis társat magának, és akkor még mi van azokkal, akik valami fogyatékkal tudtak valakinek vonzók lenni. Ők is biztos kezdték valahol, de nem is biztos, hogy a saját érdemük, lehet csak jókor voltak jó helyen és éppen elég jó passzban ahhoz, hogy valaki meglásson bennük valamit (tehetséget, szorgalmat, humort és/vagy kedvességet... sőt sokan csak azért lesznek szerelmesek a másikba, mert az előbb szereti őket és rákapnak). Szóval annyit tehetsz, hogy nem más sikerén keseregsz irigykedve, hanem amin tudsz/akarsz, változtatsz, a többit meg megpróbálod bevállalósan a karaktered részének eladni.

2018. máj. 15. 09:07
 29/34 anonim ***** válasza:

Kamu ez az ápoltság szöveg.

Jó hajam van, jó stílusom, kondizok lassan fél éve (bár nem látszik még), magas vagyok, kezdeményező típus, és rengeteg lány élvezi a társaságom, mivel életvidám ember vagyok, de kapcsolatra nyilván egynek sem kellek.

Nem baj, a prostik nem utasítanak vissza.

2018. máj. 15. 11:24
 30/34 anonim ***** válasza:
Akkor nem a külsőd a probléma, hanem szexuálisan nem tudsz közeledni feléjük. De krvázni tényleg könnyebb, mint ilyen téren fejlődni.
2018. máj. 15. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!