Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szornyu kulsovel megaldott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szornyu kulsovel megaldott ferfiak, ti hogyan fogadjatok el a maganyt?

Figyelt kérdés
2018. máj. 14. 22:08
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Kitalalom, egy alszent no vagy.
2018. máj. 14. 23:07
 12/34 anonim ***** válasza:
54%

11.: hamar felszínre bukkant a valós személyiség. Ez ellen kéne tenni elsősorban, mert senki nem akar egy ilyen rosszindulatú embert párjának.

Engem meg nem kell jellemezgetni, nem nekem van problémám kettőnk közül (de azért megírom, úgy mentem el ranndizni a jelenlegi párommal, hogy egyáltalán nem tetszett és a személyiségébe szerettem végül bele- tudom, számodra ez hihetetlen...)

2018. máj. 14. 23:18
 13/34 anonim ***** válasza:
3%
#12: Csak az bukkant a felszínre, hogy egyes emberek társkeresési problémáira az égvilágon semminemű rálátásod nincs.
2018. máj. 14. 23:20
 14/34 anonim ***** válasza:
45%
13.: az bukkant felszínre, hogy sok embernek könnyebb itt siránkozni és a sikertelenségüket külső körülményekre fogni, mint keményen dolgozni. Mindig az üvölt leghangosabban, akinek a legkisebb a gondja. És ez már unalmas.
2018. máj. 14. 23:27
 15/34 anonim ***** válasza:
6%

#14: Igazából a kérdés arról szólt, hogy fogadja el a dolgot más. Nem arról, hogy a kérdező hogy siránkozik. Értelemszerűen, amikor valaki egy tök más helyzetből fél perc alatt jön egy coelho szintű szöveggel, akkor azt nem mindenki szereti.

Panaszkodni, persze, hogy könnyebb. Ahogy mások problémáira valami sablonszöveget mondani is.

Miért, szerinted az álszent válaszok nem unalmasak? Itt mindenki tökéletes, mindenki a belsőt nézi, mindenki kedves pasit akar, senkinek sem jönnek be a bunkó srácok. Nemrég volt egy kérdés, amiben egy amcsi izmos, arányos, jól kinéző katonát raktak ki, hogy kinek jön be. Ha jól emlékszem 10-ből 1 női válaszolónak jött be! :D

2018. máj. 14. 23:31
 16/34 A kérdező kommentje:
De amugy lefogadom, hogy eloben o sem lenne szivesen egyut egy olyan kulseju ferfivaly mint en vagyok. Persze, itt az interneten konnyubirni azt, hogy csak a belso szamit...
2018. máj. 14. 23:39
 17/34 anonim ***** válasza:
48%
16.: lehetnél David Beckam is, látatlanban is tudom, hogy nem jönnék össze veled: nincs szükségem depressziós, lehúzó emberre. Ezt kell felépíteni, de hiába koptatom az ujjaim, este tíz után az oldal át alakul tömény önsajnálattá.
2018. máj. 14. 23:42
 18/34 anonim ***** válasza:
38%
Nem feltétlen a külsőben kell keresni a hibát. Nekem a barátnőm annak idején amikor még csak ismerkedtünk, és szóba került a dolog hogy miért nem volt eddig barátnőm, meg stb... és rögtön a külsőmet mondtam mint fő ok. Arra ő azt mondta hogy sokszor nem a külső a döntő. Oké hogy számít, mert ő nekem bevallotta kerek perec hogy ha csak a külsőmet nézné eszébe nem jutna összejönni velem, csak ugye megismert, és látta milyen a mosolyom, a kisugárzásom, és ő megmondta hogy nála ez ért nagyon sokat a belsőm kivételével.
2018. máj. 14. 23:51
 19/34 anonim ***** válasza:
56%
18.: hiába írod, nem fogják elhinni, hiszen akkor szembe kéne azzal nézni, hogy a belsőjükkel kéne valamit kezdeni, az meg egy nagyon nehéz folyamat. Helyette kenyelmesebb ide irogatni a kérdéseket.
2018. máj. 14. 23:58
 20/34 anonim ***** válasza:
38%

#19: Én teljesen elégedett vagyok a külsőmmel. Tegyük már félre ezeket a 2 bites előítéleteket...

Persze, létezik olyan ember, akinek nem számít a külső. Vagy nem annyira. De legyünk őszinték: Nem ez az átlag. Sőt, elég ritka.

2018. máj. 15. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!