Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szornyu kulsovel megaldott ferfiak, ti hogyan fogadjatok el a maganyt?
11.: hamar felszínre bukkant a valós személyiség. Ez ellen kéne tenni elsősorban, mert senki nem akar egy ilyen rosszindulatú embert párjának.
Engem meg nem kell jellemezgetni, nem nekem van problémám kettőnk közül (de azért megírom, úgy mentem el ranndizni a jelenlegi párommal, hogy egyáltalán nem tetszett és a személyiségébe szerettem végül bele- tudom, számodra ez hihetetlen...)
#14: Igazából a kérdés arról szólt, hogy fogadja el a dolgot más. Nem arról, hogy a kérdező hogy siránkozik. Értelemszerűen, amikor valaki egy tök más helyzetből fél perc alatt jön egy coelho szintű szöveggel, akkor azt nem mindenki szereti.
Panaszkodni, persze, hogy könnyebb. Ahogy mások problémáira valami sablonszöveget mondani is.
Miért, szerinted az álszent válaszok nem unalmasak? Itt mindenki tökéletes, mindenki a belsőt nézi, mindenki kedves pasit akar, senkinek sem jönnek be a bunkó srácok. Nemrég volt egy kérdés, amiben egy amcsi izmos, arányos, jól kinéző katonát raktak ki, hogy kinek jön be. Ha jól emlékszem 10-ből 1 női válaszolónak jött be! :D
#19: Én teljesen elégedett vagyok a külsőmmel. Tegyük már félre ezeket a 2 bites előítéleteket...
Persze, létezik olyan ember, akinek nem számít a külső. Vagy nem annyira. De legyünk őszinték: Nem ez az átlag. Sőt, elég ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!