Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri várni a megfelelő társra?
21 éves fiú vagyok, még nem volt barátnőm.
Úgy gondolom, hogy amíg nem találkozok olyan lánnyal, aki megfelelő társam lenne, addig inkább maradok egyedülálló. Valahogy nem vonz a gondolat, hogy egy elhamarkodott kapcsolat miatt feleslegesen vesztegessük egymás idejét egy olyan lánnyal, akivel úgy se működne a dolog. Előbb vagy utóbb valaki úgy is rosszul jönne ki egy ilyen kapcsolatból.
Valahogy úgy gondolom, hogy előbb meg kéne ismernem az adott lányt és utána összejönnöm vele. Ezzel az "ahogy esik, úgy puffan" mentalitással (amit nagyon sokaknál látok manapság) nem tudok azonosulni.
Várakozás alatt pedig nem azt értem, hogy ülök itthon a 4 fal között és várom, hogy mikor repül be az ablakon az én "hercegnőm", hanem azt hogy türelmesen keresek, addig amíg meg nem találom őt.
Ti mit gondoltok?
Részben nincs ezzel gond. Azzal vagy együtt, akivel szeretnél. A gond azzal lesz, hogy amikor megtalálod az általad megfelelőnek tartott lányt, majd nem akar tőled semmit, mert nem lesz az égvilágon semmilyen jellegű tapasztalatod.
"Valahogy úgy gondolom, hogy előbb meg kéne ismernem az adott lányt és utána összejönnöm vele."
Én is így gondolom és így jöttem össze minden barátnőmmel.
Hol van ma már megfelelő. Én 2 évig tenyeremen hordoztam. Félrelépett mondván hogy sok volt neki a 2 év...
Akit megfelelőnek is hiszel az sebtuti hogy az lesz.
Semmi esetbe se kéne gondot okozzon a tapasztalat hiánya. Attól, hogy valaki tapasztalatlan még nem kell eljátszani a tanár nénit, hanem mindenkit egyrangúnak kezelni és nem úgy, mintha emiatt kevesebb lenne. Minden kapcsolat elején van tanulási folyamat, mert mindenki más nincs két egyforma ember. A párkapcsolat nem egy munkahely, nem az számít, hogy mennyi kapcsolatod volt, a hozzállásod a mérvadó nem a múltban eltöltött szereped.
Amúgy tök korrektúl gondolkodsz én is ilyen vagyok. Szerintem ez értékesebb, mintha kapcsolatfüggő lennél és csak hülyítenéd a másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!