Ez egy jó összeállítás? Az alaplap megfelelő a cpu vga és ram overclockolásához? Ha igen meddig tudnám azokat húzni overclockkal? Megéri bele egy ssd?
PCX en raktam össze, ez egy jó összeállítás?
gépház
14.674 ft
tápegység
17.104 ft
alaplap
31.718 ft
processzor
111.750 ft
memória (ram)
45.828 ft
videókártya
89.097 ft
merevlemez
23.221 ft
procihűtő
14.405 ft
A pcx azt írja hogy kompatibilesek.
Megérné bele egy ssd? Mennyivel lenne gyorsabb egy ssd-vel? Utólag is bele lehet majd rakni?
bocsi rossz alaplapot linkeltem be, ezt tenném bele
Ez a gép úgy, ahogy van, szar.
Kolink punisher köztudottan túl van árazva, belseje a 8 ezres szintet üti meg. Nem kéne ennyire igénytelennek lenni.
A másodiknak linkelt tápegység még a system powernél is rosszabb, kifejezetten veszélyes tápegységeket gyárt a raidmax. OC-hoz minimum EVGA G2 / Corsair RMx szériára van szükséged.
Alaplapból ha tuningolni akarsz, akkor Asrock Extreme széria alá nem szabad adni, Extreme4 kifejezetten jó ár/érték aránnyal rendelkezik.
Inkább legyen i5-7600K és akkor beleférnek ezek a dolgok, amik OC-hoz szükségesek.
Kérlek írnák egy olyan tápot ami jó és pcx en 30k alatt van?
Ha kihagyom a tuningot akkor ez a lap is jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!