Mi a véleményetek a Rossmannban kapható kontaklencse folyadékról? Megéri 1-2 ezerrel többet adni egy márkásabb termékért? Biofinity Toric kontaktlencsét használok. Ehhez a tipushoz megfelelő a Rossmannos folyadék?
Nem,nem éri meg.Évek óta a Rossmannost használom,meg azt hiszem,hogy Dm-est is vettem már,az drágább,úgy emlékszem.
Abszolút meg vagyok vele elégedve,sose térnék vissza a túlárazott Optikában vásárolthoz.
Nyugodtan próbáld ki,lágy lencsékhez jó.
nem éri meg az olcsót megvenni:
Biofinity-hez az Opti free express a legjobb szerintem, tovább kitart a lencse, használtam olcsóbbat, mindig kukázni kellett a 30 nap előtt bőven, most 30 napig tudom hordani.
Orvos is a normális folyadékot javasolja, hacsak nem tudod, mi van a sajátmárkás dobozban, mert pl az iWear Oxygén lencse az BIofinity, az iWear 355 ml folyadék meg optifree
ja és ha spórolni akarsz, akkor online
pl az optifreet online csomagban egész olcsón lehet venni ill a patikában is olcsóbb, mint az optikában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!