Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden lány ontja magából a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány ontja magából a süket dumát?

Figyelt kérdés

Eddig akárhány nővel volt dolgom (legyen az barátnő vagy csak kiszemelt) állandóan nyomta a dumát.

Most is péntek este van én meg kell hallgassam a marhaságot, hogy ő milyen tökéletes, okos és mindig talpra esik...mintha valami macskanő lenne

Csak én vagyok ennyire "szerencsés" vagy tényleg minden nő ilyen? Az elején hallgatagok majd oszt bekattannak és minden apró marhaságról több órát mesélnek.

2018. máj. 11. 21:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy csak ilyen nőkkel találkoznak sokan, de gondolom enne az az oka hogy veletek sem lehet normálisan beszélgetni.

Mi a párommal néha a hétközapi dolgokat beszéljük meg, néha magunkról (kölcsönösen, nem egyoldalúan, de ha te nem mondod, akkor egyoldalúvá válik) és főként könyvekről, filmekről, filozófiáról, az élet nagy kérdéseiről, politikáról, esetleg történelmi eseményeket járunk körbe vagy mai jelenségeket elemzünk.

De ha egy pasi csak ülne mint a sült hal, lehet, kínomban én is a munkámról vagy a gyerekkoromról beszélnék neki, nem akarnám a nehéz témákkal agyon nyomni.

2018. máj. 12. 11:26
 22/24 anonim ***** válasza:

#21: Nézd meg a pontozásokat. Ennek szimplán az az oka, hogy rengeteg a buta nő. Egy szöveget is képtelen volt értelmezni a pontozók többsége.

Amilyen témákat írtál, az lenne az alap. Ahhoz képest, hogy rengeteg nő (itt is), lazán intelligensnek nevezi magát, könyvek terén csak az aktuális trendponyvát ismeri, filmekből pár romcsit, a filozófiát hagyjuk, az élet nagy kérdései téma kimerül a "legjobb" barátnő kibeszélésében, a politika a semmiben. Vannak normális nők és tök jó témákat írtál, de közel sem annyi, ahányat az itteni női felhasználók vizionálnak. Aztán, amikor egy férfi lemeri írni, hogy ismerkedésnél milyen nőkkel találkozott, akkor ezek a nők tényleg úgy érzik, hogy ők több nővel randiztak és idegbetegként nyomkodják a piros kezecskéket.

2018. máj. 12. 12:49
 23/24 anonim ***** válasza:
Nekem csak az a furcsa, hogy mi a barátnőimmel is ilyen témákat szoktunk sokszor feszegetni,és persze az örökzöld párkapcsolati és családi témákat. Negyven évesek vagyunk, de fiatalon is ilyenek voltunk, sőt, huszonévesen pláne, miden hétvégén beültünk valahova és a világ problémáit jártuk körbe vagy könyveket csereberéltünk és beszéltünk meg. Ez lenne a normális...de én férfiben ritkán találok ilyet manapság, sajnos.
2018. máj. 12. 16:42
 24/24 anonim ***** válasza:
Mondtad nekik egészen konkrétan, hogy ez nagyon zavar téged? Ha igen, volt eredménye?
2018. máj. 12. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!