Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden lány ontja magából a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány ontja magából a süket dumát?

Figyelt kérdés

Eddig akárhány nővel volt dolgom (legyen az barátnő vagy csak kiszemelt) állandóan nyomta a dumát.

Most is péntek este van én meg kell hallgassam a marhaságot, hogy ő milyen tökéletes, okos és mindig talpra esik...mintha valami macskanő lenne

Csak én vagyok ennyire "szerencsés" vagy tényleg minden nő ilyen? Az elején hallgatagok majd oszt bekattannak és minden apró marhaságról több órát mesélnek.

2018. máj. 11. 21:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%
Ezek a szövegek csak szerinted üresek. Bár nem is kell,hogy egy beszélgetés mindig sokatmondó legyen. Lehet az egyszerű kedvtellés,humorizálás,figyelem felhívás stb. Szerintem is gondolkodj el rajta,hogy minek vagy parkapcsolatban ha-egy olyan alap dolgot,mint egymás alapos megismerése-nem tudsz tanusítani.
2018. máj. 11. 22:08
 12/24 anonim ***** válasza:
25%
Az a baj, hogy közben amiről tudnod kellene azt nem mondják.
2018. máj. 11. 22:11
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy lehet süket duma, de ahogy észrevettem, aki tényleg odavan értem, az inkább beszél hülyeségeket is, csak beszélhessen velem. Szóval ez egy jele a szeretetnek/figyelmességnek. Akkor van baj, ha valaki inkább hallgat, hidd el...
2018. máj. 11. 22:12
 14/24 A kérdező kommentje:

Felőlem beszélgessünk de ne egy egyoldalú monolog legyen saját magáról. Ő beszél én meg tudom, hogy empatikusan, érzelmektől feltöltődve kéne érdeklődjek mindaz iránt amit mond de csak bambán ülök mellette és bólogatok. Egyszerűen nem látom célját, ha elmeséli a gyerekkori élményeit...amik ráadásul nem viccesek csak egy egyszerű hétköznapi szöveg.

Amúgy én introvertált vagyok és az introvertált lányokat vadászom.

2018. máj. 11. 22:18
 15/24 anonim ***** válasza:
35%

Gyerekek. Nem arról van szó, hogy lesz a kérdezőnek egy barátnője, akivel elbeszélgetnek a dolgokról. Arról van szó, hogy 1-2 lány olyan, hogy a 10 perccel ezelőtti sztorit is hetekkel ezelőtti felesleges és hosszú felvezetéssel kezdi, de ne vágj közbe, mert belekeveredik. :D

És igen, ez hosszútávon nagyon fárasztó és unalmas tud lenni.

2018. máj. 11. 22:23
 16/24 anonim ***** válasza:
Ti hol találtok ilyen idióta nőket? Jártok vmi boltba vagy környékre?
2018. máj. 11. 22:28
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszi 15-ös. Végre valaki megértette a kérdés lányegét.
2018. máj. 11. 22:36
 18/24 anonim ***** válasza:
34%

#16: Hol? Bárhol.

#17: Köszi! Igazából durva, hogy ezt külön el kell magyarázni, mert egy csomó válaszoló nem képes hétköznapi élethelyzeteket sem felfogni.

2018. máj. 11. 22:41
 19/24 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
17%
Engem taszít a süket szövegelésük. Idő után nekem is meg szoktak nyílni, de úgy, hogy konkrétan átesnek a ló túlsó oldalára és úgy beszélnek néhány nap után, mintha bölcsis korunk óta ismernénk egymást. Hát marhára nem vagyok kíváncsi a huszadrangú barátnő életrajzára sem, meg anyuci kollégája lányának a hétvégi kefemaratonjára sem, de az általános iskolai vetélytársak nevét sem fújom kívülről, mert azt se tudom, hogy kik ezek és alapból nem is érdekelnek. A nők nem is tudnak normálisan még ismerkedni sem.
2018. máj. 11. 22:57
 20/24 anonim ***** válasza:
Legalább jól néz ki ez a talpraesett macskanő? :D Vagy miért vagy még vele, ha taszít?
2018. máj. 12. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!