Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden lány ontja magából a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány ontja magából a süket dumát?

Figyelt kérdés

Eddig akárhány nővel volt dolgom (legyen az barátnő vagy csak kiszemelt) állandóan nyomta a dumát.

Most is péntek este van én meg kell hallgassam a marhaságot, hogy ő milyen tökéletes, okos és mindig talpra esik...mintha valami macskanő lenne

Csak én vagyok ennyire "szerencsés" vagy tényleg minden nő ilyen? Az elején hallgatagok majd oszt bekattannak és minden apró marhaságról több órát mesélnek.

2018. máj. 11. 21:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
87%

Azért azon is elgondolkodhatnál, hogy vajon miért mindig ilyenekkel kezdel? Vajon miért nem tanulsz a hibáidból és miért követed el folyton mindig újra és újra őket?

Ugye csak "véletlen", hogy mindig ilyen csajok kerülnek az utadba? :)

2018. máj. 11. 21:52
 2/24 anonim ***** válasza:
50%
Ez azért van, mert ahogy elkezd bízni benned, azzal együtt meg is nyílik és szeretne mindent megosztani veled. Inkább az a fura, hogy te nem vagy ilyen, ha szerelmes vagy..:D
2018. máj. 11. 21:53
 3/24 A kérdező kommentje:
De mondom, hogy amikor megismerkedünk eléggé csendesek.
2018. máj. 11. 21:54
 4/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok érzelmes...sajnos az empátia készségem is siralmas. Bármennyire próbálkozok nem tudok együttérezni vele. Tudom, szívtelennek tűnök de ez van.
2018. máj. 11. 21:56
 5/24 anonim ***** válasza:
50%
Oh ha találnék egyszer egy olyan nőt ki tud is beszélni, eskü mekka felé fordulnék, és elkezdenék imátkozni.
2018. máj. 11. 21:58
 6/24 anonim ***** válasza:
85%
Akkor fejleszd az érzelmi intelligenciádat. És nyugi, benned is hiba van, ha folyton olyan csajokat szedsz össze akiknek ugyanaz a tulajdonsága irritál téged mindig.
2018. máj. 11. 21:58
 7/24 A kérdező kommentje:
Természetesen én sem vagyok tökéletes. De én sem vágyom a tökélyre...csupán csendre.
2018. máj. 11. 22:00
 8/24 anonim ***** válasza:
0%
Weisz Fanni nem. Olyan feleség kell nekem! 😀
2018. máj. 11. 22:01
 9/24 anonim ***** válasza:
86%
“Eleinte csendesek” Igen, mert még nem ismernek, egy vadidegennek nyilván nem fogod egyből kiönteni a lelked. Ha te nem vagy képes párkapcsolatban létezni és a velejáróit elfogadni, akkor minek erőlteted? Legyél szingli, akkor senki problémáit nem kell hallgatnod.
2018. máj. 11. 22:01
 10/24 A kérdező kommentje:
Miért kéne a kapcsolat velejárója legyen a sok üres szöveg?
2018. máj. 11. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!