Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti mit tennétek 50 sikertelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek 50 sikertelen állásinterjú és 35 sikertelen randi után?

Figyelt kérdés

2018. máj. 9. 19:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Megnézném az első 50 pályázatot, és összegezném, miért nem fértem bele. És utána ha megválaszoltam akkor folytatnám.

Ugyan ez a tandíjat. Mi nem jött össze.

Szóval egy pihi után mennék az 51.interjura, 36.randira

2018. máj. 9. 19:52
 12/18 Loser guy w/ iPhone ***** válasza:

Nekem csak azért nincs 35 sikertelen randim, mert gyakorlatilag évente ha egy lánnyal sikerül összehozni, az már jó. Az elmúlt 2,5 évben két sikertelen, nulla sikeres.

Az állásinterjúk terén viszont kapd össze magad, az sokkal könnyebb.

2018. máj. 9. 20:54
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem 50 sikertelen állásinterjú és 35 sikertelen randi után merülne fel kérdésként bennem,hogy mit tennék (vagy nem ennyi után kérnék véleményt)

A mai világban sajnos lehet arra számítani,hogy a munkáltatók még vissza sem jeleznek. De ha ez párszor előfordul át kellett volna gondolnod,hogy vajon megfelelsz-e a kiírásnak teljes egészében, vagy a személyes meghallgatásnál mennyire voltál megnyerő, határozott, az állásra alkalmasnak mutatkozó.

Valami hiba bizonyára van Benned, és én összefüggésbe hoznám a magánéletben és a munkádban történt sikertelenséget.

Kérdezz meg egy Téged jól ismerő embert mi a véleménye, min változtass.

Az önbizalmad már gondolom megtépázott rendesen, de ezen nem is csodálkozom.

2018. máj. 9. 21:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Jó kiállásod lehet, hogy ennyi állásinterjúra hívnak és ennyien randiznak veled. Elgondolkodnék azon, hogy ennek ellenére mi lehet az az óriási hiányosság, ami miatt mégsem felelek meg egyik területen sem.
2018. máj. 9. 21:22
 15/18 anonim ***** válasza:

A sikertelen randik nem érdekelnének: egy sem volt még nekem, nemhogy 35:).

Annál jobban ízgatna az állásinterjús téma: vagy tanulnék még rá a választandó szakterületre és mindenhova küldeném az önéletrajzaimat, vagy más terület felé néznék, közben valami képzésen vennék részt, ahol új dolgot lehet tanulni.

2018. máj. 9. 22:03
 16/18 anonim ***** válasza:
76%
Elmennék kötèlért az obiba.
2018. máj. 10. 10:53
 17/18 anonim ***** válasza:

Dadogsz?

Van egy dadogós csaj aki egy bombázó. Amikor beszélgettem vele nem vettem észre hogy dadog. Amikor randira hívtam, eljött, na ott vendéglőben egy szót sem tudott mondani dadogás nélkül. Azt hittem először szívat, de nem. Többször nem hívtam.

Amúgy állásnál nagyon már az ismeretség számít, ha nem ismersz senkit zseninek kell lenned vagy nagyon megnyerőnek. Sokszor az állást csak azért hirdetik meg, hogy megnézzék mennyi paraszt van a világban és utána felveszik a rokont.

2018. máj. 10. 15:39
 18/18 anonim ***** válasza:

Istentelenül bebäsznék, majd miután magamhoz tértem, elfogadnék egy olyan állást, amit eddig visszautasítottam volna. Aztán mellette továbbra is keresném álmaim melóját.

A randihoz nem tudok hozzászólni, mert az már nem érdekel.

2018. máj. 10. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!