Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnál is van ilyen? 2,5 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is van ilyen? 2,5 éve keresek kapcsolatot, ez alatt kb.2 randi jött össze.

Figyelt kérdés
És még mindig egyedülálló vagyok. Ez gyakori jelenség, vagy valamit nagyon elrontok?
2018. máj. 8. 11:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ne keresd, ez a titka. Ha nem keresed, hanem el vagy a világodban, DE nyitott szemmel jársz, akkor sokkal jobban fog menni. Ugyanis ha keresed a szerelmet akkor görcsösen cselekszel ilyen helyzetekben és az neked se jó és a lányok is "kiszagolják".
2018. máj. 8. 11:38
 2/12 Ypszilon1980 ***** válasza:

Hát ez eléggé kevés. Nekem általában 10-20 randi után jön össze kapcsolat, de ez 2-3-4 hónap alatt.

Át kell gondolni miért csak 2 randi jött össze, ez a 2,5 év ehhez sok idő, ott valami zárkózottság, meg lelki tényezōk vannak.

2018. máj. 8. 11:40
 3/12 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy hogyan keresed... sokan azt mondjak mikor keresed akkor nem találsz a legjobban.

Nekem is hasonló problémáim vannak, de mondjuk olyan szinten, hogy néha szóba se állnak velem, és nem értem miért, ha elpanaszolom valakinek az azt mondja keressem más helyen.

De mondták már egy páran sőt ilyen RDS-s videóban (real social dynamic, ez nem pua manipuláció hanem valami reakciók elemzése).... psziholúgus és egy két női ismerősöm is, hogy a kisugárzás, a sárm és karizma is számít.

Ha belegondolok valóban kb. ez a különbség mikor jobban és mikor kevésbé mennek jól a dolgok. Persze ha érzelmi szinten gyenge vagy a sok kudarc miatt akkor nehéz pozitívnak lenni és ez sajnos meglátszik, hogy mennyire kétségbe esetten kell már egy pár.

Hiába lépsz oda egy csajhoz, mert tudod, hogy oda kell menned ha akarsz valamit de közben, látszik rajtad, hogy mennyire kell neked akkor taszítani fogod, valahogy játszani kell és csábítani, nem az számít, hogy mit mondasz vagy teszel hanem az ahogyan.

Én ezt szűrtem le újabban... hogyan hogyan hasnzáljam ezt fel előnyként no az jó kérdés. Van aki beleszületik van aki tanulja, aki az ideje nagy részében itt gubbaszt az tanulja és próbálja tul élni :)) ezt a világot és a próbákat.

Keress rá sárm ra karizmára és hasonlókra.

Amúgy például, hogy hogyan teszed én egyszer teljesen véletlenül reflexből, elkaptam a lányt és hegy amolyan tánc mozdulattal fordultam vele egyet és úgy szólamlottam meg, ha tulzottan realista akarok lenni nem volt az én súlycsoportom, de nagyon kedves volt és tetszett neki, igaz nem lett belőle semmit, de akkor is ez akkor abban a pillanatban, nagyon jó volt. Pedig csak egy apróság.

Szerintem ezt rontjuk el, akik ebben a helyzetben vagyunk, apróságokat amik érdekesebbé tehetnek.

2018. máj. 8. 11:41
 4/12 anonim ***** válasza:
Ugyan így vagyok, majd 3 év alatt 2 randi.
2018. máj. 8. 11:46
 5/12 A kérdező kommentje:

Itthonról dolgozom, egyedül sportolok, egyedül utazom, gyakorlatilag mindent egyedül csinálok.

Szóval társkeresőkön voltam fent, de - mint a fentieken is látszik - nem sok sikerrel. Már igazából töröltem magam majdnem mindenhonnan, néhány ilyen anonim chat oldalra járok fel, de ennyi.

2018. máj. 8. 11:47
 6/12 anonim ***** válasza:
63%

Raboljatok bankot vagy nyerjétek meg a lottót és akkor vesztek egyet kilóra. :D

Egyébként meg lehet élni boldogan egyedül is, nem kell kapcsolatfüggőnek lenni. :)

Szimplán le kell xarni az egészet. :D F

2018. máj. 8. 12:08
 7/12 A kérdező kommentje:
Van pénzem, de nincs kedvem fizetett nőkhöz.
2018. máj. 8. 12:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Meny el bulizni, ha otthonról dolgozol akkor könnyebb dolgod van, jobban tudod osztani az idődet.
2018. máj. 8. 12:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Valóban nehéz, de azért ennyi idő alatt azért több randi is összejöhetne :) Hol ismerkedsz, hogy nem jön össze, neten? Lehet kicsit nyitottabbak kellene lenned, eljárni társaságba, szórakozni. Edzés közben is ismerkedhetsz.
2018. máj. 8. 12:38
 10/12 anonim ***** válasza:

Szingli koromban 20 randim volt 2.5 ev alatt.

Utana ismertem meg a felesegem.

Irj minnel tobb nonek.

2018. máj. 8. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!