Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, ha a fiúk (és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, ha a fiúk (és ez már harmadjára fordul elő) megtudják, hogy egyke lány vagyok, akkor a reakció:jajj, jujj, jaj nekem?

Figyelt kérdés
2018. máj. 9. 08:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Oh, nekem van testvérem, hát jobban el lettünk kényeztetve, mint az egyke ismerőseink.
2018. máj. 9. 10:58
 12/15 anonim ***** válasza:

A túlzott elkényeztetésről már előttem írtak, ahhoz annyit tennék hozzá, hogy tapasztalataim szerint nincs közvetlen kapcsolat az "egykeség" és az elkényeztetettség között. Persze ebben az esetben ő a szülők egyetlen szeme fénye, de ettől nem feltétlen lesz elkényeztetett.

"egyszer egy fiú említett olyat, hogy :ha nem jól viselkedek(mármint a fiú):apád agyonüt"

Ebben viszont van valami, persze nem szó szerinti értelemben. Az apák tisztában vannak a fiúk csajozási szokásaival és vannak dolgok amitől meg akarja védeni a saját lányait. Ha csak 1 van, akkor minden figyelem rá koncentrálódik. Sőt itt nem csak az apával, hanem az anyával is szoktak "bajok" lenni, általában akkor, mikor tudatosul bennük, hogy a kicsi lányuk felnőtt és már nem ők irányítják az életét. Sok szülő érzi úgy (tévesen), hogy a gyerekük kirepülésével megüresedik az életük és ezt el akarják kerülni vagy legalábbis elodázni. Ez pedig ha csak egy gyerek van, akkor egyszerre következik be, hiszen nincs egy másik kisebb tesó.

2018. máj. 9. 11:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért, mert te vagy az egy szem lány, apuci szeme fénye és ezért az udvarlóval is nagyon kritikusak lennének...legalább is én erre tudok gondolni. Nekem sose fordult meg a fejembe hogy emiatt hüledezzek mert hogy jaj akkor mi lesz.
2018. máj. 9. 11:46
 14/15 anonim ***** válasza:

"egyszer egy fiú említett olyat, hogy :ha nem jól viselkedek(mármint a fiú):apád agyonüt"

Nekem van két tesóm, de a szüleim így is agyonütnék azt a pasit, aki nem megfelelően bánik velem, pedig még csak nem is vagyok túlzottan közeli kapcsolatban velük, senkinek nem vagyok a "szeme fénye".

2018. máj. 9. 12:55
 15/15 A kérdező kommentje:

Vicces, hogy nálunk apám pont nem az az agyonütős fajta,inkább anyám keményebb dió,de neki ilyen a természete, 6 gyerek mellett is ilyen lenne.

Talán nem kellene általánosítani

2018. máj. 9. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!