Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondtam a férfinak, hogy kezd nekem egyre fontosabb lenni. Ez milyen reakció?
Mire azt reagálta, hogy látja, de attól tart, hogy túl magasak az elvárásaim. (^^" egy ilyen nevetős emojival) Nézzük meg 1 hónap múlva, akkor minden a helyére kerül. (mögötte egy mosolygós smiley)
Sajnos messze lakunk, eddig egyszer találkoztunk hónapokkal ezelőtt. Eközben rengeteget skypoltunk, meg chateltünk.
Tudom, hogy most erre így nem lehet mondani semmit, de picit fáj, hogy így zsigerből elutasította amit mondtam. Nem azt ecseteltem, hogy halálosan szeretem, nagyon jól kijövűnk, de nem tudok rajta eligazodni, néha úgy szólit a leveleiben kedvesem, édesem, meg szivecske dobó puszikat küld, néha ír, hogy jó éjt. De amikor én írom, akkor az már sok?
23L
8/9
Szerintem meg lehet oldani... én 1 év múlva végzem az egyetemmel, vannak szakmai gyakorlati programok, szünetekben rá lehet szánni egyszer ő jön egyszer én megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!