Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy azért nincs barátnőm, mert nem kezdeményezek senkinél?
De ha még nem utasítottak vissza, azt sem tudod milyen. lehet rendesen élveznéd....próbáld csak ki.
31/f
Figyelj, én is hasonló voltam. 21 évesen lett először barátnőm, majd szinte mindig több év szünet volt a rövid kapcsolataim között. Próbálkoztam, de alig volt sikerem. Eldöntöttem, hogy meggazdagszom.
Most baromi jól élek... És eltaláltad, nincs barátnőm. Ugyanúgy ignorálnak. A szomorú tény az, hogy lehetsz akármilyen ember, akármilyen helyzetben, ha nem vagy jóképű, nem fogsz nekik kelleni. Kivéve persze a fizetős nők: ebből van hosszú távra is, na de olyan meg kinek kell.
Hát most nem akarlak megbántani, de aki nem kezdeményez az azt jelenti nincs meg a bátorsága és önbizalma. Ezek a dolgok a munka világában is így vannak...aki nem bátor, nem kezdeményez és nincs meg benne a ravaszság az nem is lesz sikeres. Szóval mégis hogy akarod elérni hogy meggazdagodj? Megalkuvással? Ismét el kell keserítselek...nem az visz előre. Vagy majd megnyered a lottót? Az se rossz terv csak előbb csap beléd a villám.
De hogy a kérdésre is válaszoljak: igen, elképzelhető hogy azért nincs, mert gondolom a csajok nem lépnek oda hozzád, szóval neked kéne tenni érte.
23/f
"Szerintem nekem annyira brutálisan lehetetlen becsajozni, hogy csak a pénz segítene."
Ezt azért gondolod így, mert még egy nő sem vetette rád magát úgy, hogy te egyáltalán a jelét sem adtad, hogy bejön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!