Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetséges, hogy azért nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy azért nincs barátnőm, mert nem kezdeményezek senkinél?

Figyelt kérdés
Esetleg ha sikerülne meggazdagodnom, a kisujjamat se kellene mozdítanom, hogy rámmozduljon egy nő?

2018. máj. 9. 08:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%

De ha még nem utasítottak vissza, azt sem tudod milyen. lehet rendesen élveznéd....próbáld csak ki.

31/f

2018. máj. 9. 09:12
 12/19 A kérdező kommentje:
Sok-sok éve volt erre példa, és nem élveztem.
2018. máj. 9. 09:13
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
Persze, meggazdagodsz, aztán lemész a diszkóba, meglóbálsz egy köteg húszezrest és jönnek is a csajok. A probléma csak ezután jön, mert az összesnek elmegy a kedve az ismerkedéstől amikor meglátják a foltot a nadrágodon, mert összepisáltad magad amiért nőhöz kell szólnod.
2018. máj. 9. 09:40
 14/19 Loser guy w/ iPhone ***** válasza:
12%

Figyelj, én is hasonló voltam. 21 évesen lett először barátnőm, majd szinte mindig több év szünet volt a rövid kapcsolataim között. Próbálkoztam, de alig volt sikerem. Eldöntöttem, hogy meggazdagszom.

Most baromi jól élek... És eltaláltad, nincs barátnőm. Ugyanúgy ignorálnak. A szomorú tény az, hogy lehetsz akármilyen ember, akármilyen helyzetben, ha nem vagy jóképű, nem fogsz nekik kelleni. Kivéve persze a fizetős nők: ebből van hosszú távra is, na de olyan meg kinek kell.

2018. máj. 9. 10:04
 15/19 anonim ***** válasza:

Hát most nem akarlak megbántani, de aki nem kezdeményez az azt jelenti nincs meg a bátorsága és önbizalma. Ezek a dolgok a munka világában is így vannak...aki nem bátor, nem kezdeményez és nincs meg benne a ravaszság az nem is lesz sikeres. Szóval mégis hogy akarod elérni hogy meggazdagodj? Megalkuvással? Ismét el kell keserítselek...nem az visz előre. Vagy majd megnyered a lottót? Az se rossz terv csak előbb csap beléd a villám.

De hogy a kérdésre is válaszoljak: igen, elképzelhető hogy azért nincs, mert gondolom a csajok nem lépnek oda hozzád, szóval neked kéne tenni érte.

23/f

2018. máj. 9. 11:50
 16/19 anonim ***** válasza:
Vegyük Elliot Rodgers példáját: jóképű srác volt, tele volt pénzzel, de nem kezdeményezett, ez is lett a veszte.
2018. máj. 9. 12:41
 17/19 anonim ***** válasza:
Ááááá! Az lehetetlen!
2018. máj. 9. 12:57
 18/19 anonim ***** válasza:

"Szerintem nekem annyira brutálisan lehetetlen becsajozni, hogy csak a pénz segítene."

Ezt azért gondolod így, mert még egy nő sem vetette rád magát úgy, hogy te egyáltalán a jelét sem adtad, hogy bejön?

2018. máj. 9. 12:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Tutyi-mutyi nem kell senkinek! Ezt vedd alapul.
2018. máj. 9. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!