Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jelenleg egy csajt se érdeklek, hiába kezdeményezek, hogy tud beindulni a csajozás?

Figyelt kérdés
2017. máj. 21. 21:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%
valoszinüleg oka van annak hogy nemkelessz a nőknek,azon kell változtass
2017. máj. 21. 21:46
 2/16 anonim ***** válasza:
52%

Téged sem érdekel egy sem, ha csak csajozni akarsz(váltogatni őket.)

akkor mit vársz?

Nekem is irt már olyan srác aki azt gondolta ha lefogy, tapadni fognak rá. Kérdem én. Akkor mit akar tőlem? Mert nekem csajozos pasi nem kell

2017. máj. 21. 21:46
 3/16 A kérdező kommentje:
Aki magas jóképű arra tapadnak. És ha te nem vagy az és emiatt átnéznek rajtad a csajok, akkor mit kell?
2017. máj. 21. 21:53
 4/16 anonim ***** válasza:
79%

most linkelhetnék alacsony csunya srácokat nőkkel az oldalukon de akkor fel lennék jelentve

de ettől még létezik ez a jelenség :D

igaz a srácnak páwa haja van autoval fényképezi magát badón,de tény ami tény kb 170 magas semmi izma mégis van nője,ergó nekedis lehet,nekemis lehetett volna,pedig 165 vagyok

2017. máj. 21. 21:56
 5/16 anonim ***** válasza:
72%

kérdező,vald be az igazi okot mértnem kelessz a nőknek

haverod van?életed?

2017. máj. 21. 21:56
 6/16 anonim ***** válasza:
79%
munkád?am korod?
2017. máj. 21. 21:57
 7/16 anonim ***** válasza:
23%
Erőszakosan kell nyomulni, egyszer beadják a derekukat, ha érzik, hogy megregulázod őket, ha nemet mondanak. Nekem bejött. Fenyegetőzz!!! Nem vicc. Be fog jönni.
2017. máj. 21. 21:59
 8/16 Diavolino44 ***** válasza:

Nah tisztazzunk valamit, a kerdezo csajozni szeretne, nem a feleseget megtalalni. Szoval igen van az ugy, hogy a luzer pisitkenek osszejon a bombano. De nem azert mert minden bombanot feltudna szedni, hanem mert baratzonaba volt s onnan kitudott jonni, vagy eppen annak a lanynak pont azok a tulajdonsagok kellettek.

Amugy amit a hetes mond abba van valami, nyomulni kell, tulzott magabiztossagot kell sugarozni. Az majdnem mindig kifizetodo, nem ferj akarsz lenni kalandot akarsz, akkor hajra.

2017. máj. 21. 22:09
 9/16 anonim ***** válasza:
57%

Én is így vagyok,a sok erölködés a semmiért.

Én fel adtam a csajozást.Ekber számba se nézem már a nőket.

2017. máj. 21. 22:24
 10/16 anonim ***** válasza:
Ki pontozott le és miért? Csak a hülye nem látja, hogy igazam van, a legtöbb nőknél sikeres pasi teper, nyomul.
2017. máj. 21. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!