Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek elfog valaha így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elfog valaha így egy nő?

Figyelt kérdés

Fogalmazzunk úgy, hogy más vagyok, mint az átlag. Számomra mást jelent a szórakozás, mint az átlag, velem egykorú embereknek.

Kezdjük ott, hogy nem vagyok az a tucatember, akikért rajonganak a csajok. Nincs ecsethajam, nem bunkózok, nem járok drága ruhákban. Nem töltöm tele a facebookot a fotóimmal, kevés is az ismerősöm is. Bulikba sem járok, mert utálom azokat a zenéket, amiket ott nyomatnak(disco, "mai slágerek", mulatós), sokkal inkább hallgatok metált, rockot, komolyt. Lemezeim erősen kevertek, vegyül a Slipknot a Mozarttal, a Bon Jovi a Beethovennel, a Rammstein Wagnerrel. Még régi orosz áriákat is szívesen hallgatok.

Na, de itt a legnagyobb, s legfontosabb tulajdonságom. Gyerekkorom óta rajongok a hadtörténelemért, háborús filmekért hobbi szinten persze. Van egy nagy terepasztalom, amin még mindig megvannak a gyerekkorom óta megmaradt játékkatonák, tank és repülőgép makettek. Mind a mai napig eltudok velük játszani, már vagy ezerszer megvívtam a saját Sztálingrádomat... Nagyon sok könyvem van, melyekből idézni is képes vagyok. Másik nagy hobbim, a videójátékozás. Órákig képes vagyok játszani, ha lefoglal, de ha úgy van abbahagyom, nem vagyok függő. Mindemelett sokat mozgok, sportolok is.

Ezt felvállaltam egy párszor, meg is kaptam rá a jelzőket: "bolond, szellemi fogyatékos". De ha ez vagyok. Lehet, hogy bolond vagyok, vagy nem normális, de már nem izgat, higgyenek amit akarnak. Ti is nyugodtan meg mondhatjátok, nem igazán hat majd meg. Aki azt javasolja, hogy változzak meg, kösz nem. Inkább döglök meg szüzen, mintsem hogy feladjam az indentitásomat.

A külsöm tök átlagos, max romának, rosszabb esetben migránsnak néznek....

2017. máj. 1. 20:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Szeretnéd, hogy elfogjon? Egy rendőrnő mondjuk?
2017. máj. 1. 20:53
 2/9 A kérdező kommentje:
elfogadni*
2017. máj. 1. 20:55
 3/9 anonim ***** válasza:

"Nincs ecsethajam, nem bunkózok, nem járok drága ruhákban. Nem töltöm tele a facebookot a fotóimmal, kevés is az ismerősöm is. Bulikba sem járok.."

Ez a nők csak nagyon kis százalékának jön be komoly kapcsolat céljából. Akiknek ilyen pasi kell, azok még általában csak tinicsajok. Most azt hiszed különleges vagy, mert ezek a tulajdonságok nem jellemzőek rád? A hobbid egyedül, ami különleges. Ilyenről mástól még nem is hallottam, hogy érdekelte volna a hadtörténelem. Ettől még nem vagy bolond. Észrevettem, hogy ha egy pasi azt mondja nem jár drága ruhákban, és nincs ecsethaja, az a valóságban előnytelen öltözködést, (utcán melegítő, vagy trapézfarmer, bő csuklyás pulcsival, vagy sima rossz szabású póló) és fazontalan, előnytelen hajat jelent.

Egyébként itt az a probléma elsősorban, hogy ha lesz is barátnőd, mit fogtok együtt csinálni? Mi a közös program? A sport oké, de gyanítom ha pl nyaralásról van szó, te inkább mennél Moszkvába, mint a tengerpartra, vagy valamelyik népszerűbb európai városba. Azért valljuk be, a legtöbb lány erre vágyik. Olyan lányt kellene keresned, akinek hasonló az érdeklődési köre (háborús filmek, videójátékok, komoly zene stb), bár ez elég ritka.

2017. máj. 1. 21:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez az utolsó mondat a legjobb, ha a fentiek alapján még nem szerettek beléd. :) Na viccet félretéve kicsit bogarasnak tűnsz, ami önmagában nem egy elvetemült dolog, az identitásodat szerintem se add fel, bár ha javasolhatom az első randin ne a gyűjtő szenvedélyeddel indíts, inkább majd ha már közelebb került hozzád a lány akkor ráér feltárni előtte 'titkos életed'. :) Tizenéves koromban patkányt tartottam otthon, meg egy halom katicabogarat azt sem hirdettem gondolhatod... Aki megszeret az el fogja fogadni a hobbidat is.
2017. máj. 1. 21:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Lefogadom, hogy a total wart is törikönyvvel az öledben játszod. Jaaa vagyunk szerintem páran. ;D

30/f

2017. máj. 1. 21:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kimondottan tetszik, hogy különc vagy, hidd el, vannak nők, akik keresik a hozzád hasonló pasikat, szerintem sokkal izgalmasabb egyéniség vagy, mint az átlag. Szóval ezek bőven elfogadható dolgok, nyilván nem mindegy milyen típusú lányoknál próbálkozol. Keress nyitott, értelmes lányokat :)
2017. máj. 1. 21:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Vannak lányok, akik ugyanilyen zenéket hallgatnak.

Nem hiszem, hogy mondjuk koncerten ne tudnál ismerkedni.

A hadtörténelem egyaránt érdekelhet egy nőt is, és biztos, hogy vannak fórumok, csoportok, ahol beszélhetnek, ismerkedhetnek az ilyen érdeklődésű emberek.

Ha multiplayer-t tolsz (mert erre nem tértél ki), akkor is ott is megismerkedhetsz egy hölgy játékossal. Sport közben meg pláne találkozol más emberekkel - lehetnek köztük nők is, akik ugyanabban lelik az örömüket, mint te.

A határozottságod ("Inkább döglök meg szüzen, mintsem hogy feladjam az indentitásomat. ") szerintem mindenképp plusz pont. Egyébként a bolondot meg a fogyatékost minden ember megkapja, aki akár egy picit is más érdeklődési körrel bír, mint az átlag. 3 éves korom(óvoda) óta én is ezt hallgatom, mégis lett komoly kapcsolatom. ^^

21/L

2017. máj. 1. 22:34
 8/9 A kérdező kommentje:
3-as voltam már Moszkvában, és nem, nem a hadtörténelem miatt. Annyira nem nagy szám. Szóval azt mondjátok, hogy lehet majd barátnőm? Hm eddig még senki sem bíztatott, mindenki azt mondta eddig, hogy szüzen dobom fel a pacskert. Próbálkoztam már csajoknál, de különböző indokokkal dobtak. Akkor olyanra is volt példa, hogy belém volt esve egy csaj, csak ő butácska volt, s külsőre se tetszett, hiába egy csinos lány. Focizás közben nincsenek a környéken lányok. Bringázni csak egy barátommal szoktam, de azt már rég csináltuk. Egyedül még csak a 3-as BMW-t tudnám használni csajozásra, de azzal csak ribiket tudnék felszedni. Sok esélyem nincs is, hogy a közeljövőben legyen pàrom. Ha vannak is hasonló gondolkodású nők, ők olyan kevesen vannak, hogy tuti van pasijuk(vagy csajuk, ha leszbik). Jelen pillanatban anyámon és a nővéremen kívül maximum a cicám szerethet, aki nőnemű. Ha el is megyek egy színházba ott nem igazán lehet csajozni több ok miatt is. Rock koncertekre a csajok nem egyedül mennek. Én senkit sem tudnék elhívni, mert azon lányokat, akiket ismerek, vagy gyülölnek és megvetnek, vagy épp csak a friendzone-ban vagyok. Hadtörténelmi kiállításon nőt még nem láttam. Még talán a csaták rekonstruálásán akadhat egy-két lány, de szerintem ők is a pasijukkal vannak ott. Meg az sem elhanyagolható, hogy lehet nekem pont nem jönne be az adott csaj. Most így kb. kiveséztem az összes lehetőségemet. A munkahely szintén kilőve, mert kevés csaj dolgozik nálunk, ennélfogva ismerem mindet, van köztük, aki férjes anya, vagy csak párkapcsolatban élők, de csúnyák és hozzám hülyék is. Ja, meg hiába lehetek én átlagos külsejű csávó, ha cigánynak néznek. Nem vagyok az, igazából olyan barna sem, de kaptam már azt is indokként, hogy "Bocsi, de romákkal nem akarok összejönni!". Plussz még ott a BMW, ami szintén népszerű a romák körében, és így talán még jobban annak tűnök.
2017. máj. 1. 23:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor a romás külsőn kellene változtatni, elhiszem hogy ez nagy hátrány az ismerkedésben. :/ Bár a bőrszínen nem tudsz, de az öltözködés és a frizura sokat dobhatna rajtad, valahogy el lehet velük fedni a romás külsőt.
2017. máj. 2. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!