Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok magas lányt?
Eléggé magas (198 cm) srác vagyok és nehezen találok magasabb lányokat akikkel ismerkedhetnék, persze nem olyan magasakra gondolok mint én de nem is a százhatvanas lányokra.
Olyan jó lenne ha legalább 20 centin belül lenne a magasságkülönbség, úgy nagyságrendekkel könnyebb lenne hát... sok-sok mindent együtt csinálni. Eddig átlagos vagy átlagon aluli magasságú barátnőim voltak, és természetesen nem ez az elsődleges szempont, de ez is egy szempont.
23F
Járj fashion weekekre.
Ott összefuthatsz egy pár modellel.
Én kb. 175cm vagyok, barátom kb. 190, és kicsit furcsa, hogy csak a nyakáig érek, hát még ha alacsony lennék... Egyébként én eleve beállítottam társkeresőn, hogy csak legalább 180 cm magas srácokat dobjon fel, ezt sok oldalon meg lehet csinálni. De egyébként igen, mondjuk kosarasoknál érdemes próbálkozni, ha van rá lehetőséged.
23/L
6-os pont leírta, amit én is szerettem volna.
Van kifejezetten magasaknak is társkereső.
#7 és #8!
Milyen társkeresőkre gondoltok ezalatt? :)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!