Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellenne tennem, hogy szeretheto legyek?
Nem tudom, hogy mi lehet a baj, hogy milyen lehetsz. Hogy viselkedtél ezekkel a férfiakkal? legalább kinyílvánítottad nekik a szándékod, hogy te komolyat akarsz? Ez nem csak az öltözködésedtõl, meg a korodtól függ.
Kicsit furcsa, hogy te komoly kapcsolatot akarsz, DE belemész ilyen barátságokba és felvagy dobva.. Szerintem még te sem tudod, hogy mit akarsz....
Kezdetnek azt tudom ajánlani, hogy ne menj bele ilyenbe (legalábbis nem úgy, hogy mélyebb reményeket fūzöl az ilyen barátságokhoz s várod, hogy szerelem alakuljon ki belõle), az elején tisztázd a szándékot, aztán ereszd útnak azt, aki nem akar kapcsolatot veled. Vedd szemügyre a viselkedésedet is, nem csak az öltözködésed alapján leszel szerethetõ.
Szeresd meg magad!
Változol belül és vele együtt majd változnak az emberek is.
A gyakorlatban ez a "mindenki" csak szexet akar dolog úgy szokott kinézni, hogy a legjobb pasik, akik bejönnek az illetőnek tényleg csak szexet akarnak. A nem legjobb pasik közül sokan járnának az illetővel, csak ők nem elég jók.
Szerethető vagy, csak mérföldekkel a szinted mögötti srácoktól várod azt, amihez kevés vagy.
#6: Én elhiszem. A környezetemben viszont rengeteg nő adja elő ilyenkor, hogy "nem jó" pasival jártak. Ezek a nem jó pasik általában úgy szoktak kinézni, hogy fél perc alatt minden második nő lelkesen alájuk ugrana. Arról pedig naponta jönnek nőktől kérdések, hogy nem dolgozó, rendetlen férfiakért mennyire odavannak. A külső valahogy felülírja az ilyen jellegű dolgokat.
Esetleg próbálj meg esélyt adni egy rendes, dolgozó pasinak, aki ugyan nem lesz egy szépfiú, de talán szeretni fog.
pedig nagyon egyszerű!
a, egyszerűen rossz embereket ismersz meg, ennek az oka lehet az, hogy rossz helyen keresgélsz, illetve pocsék emberismerő vagy.
b, vonzod azokat akik csak egy ribit látnak benned.
c, túl hamar cselekszel és nem gondolkodsz.
d, valami nem stimmel nálad, van valami beütésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!