Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostizás ellenes nők/lányok! Ti mit ajánlanátok a ronda férfiaknak/fiúknak a prostizás helyett?
Jajjistenem, ugyanazokat a köröket futjuk minden kérdésnél...
47-es: nem igaz, hogy nem egyértelmű, hogy itt nem az önként vállalt cölibátusról van szó, hanem a kényszerűtől. Igen vannak férfiak (mondjuk 1000-ből 1), akik önként lemondanak a női nemről. DE ATTÓL ŐK MÉG A KIVÉTELEK, ÉS NEM A SZABÁLY!
Attól, hogy vannak kivételek, az nem jelenti azt, hogy az általánosságra vonatkozó következtetések ne lennének helyesek.
Igen, vannak férfiak, akik önként lemondanak a szexről.
Igen, vannak férfiak, akiket nem zavar egy csöppet sem, ha későn kezdik el a szexuális életet.
Igen, vannak férfiak, akiket nem érdekel, hogy nem tartják őket vonzónak a nők.
ÉS AKKOR MI VAN? Ezek a férfiak az átlagnak alig néhány százalékát teszik ki.
A helyzet viszont az, hogy a férfiak 90 százalékának qrvára szüksége van a nőkre az egészséges jellemfejlődéshez! Nem igaz, hogy nem bírjátok felfogni...
48-as:
Mégis ki köpködött a nőkre? Mondtam én egy rossz szót is a nőkre? Mondtam én olyat, hogy büdös (tetszőleges degradáló jelző behelyettesítendő)? NEM MONDTAM. Egyszerűen elmondtam, hogy hogyan épül fel a folyamat. Pont.
"ismerek olyan foúkat (személyes barátaim,meg beszélgetni is szoktunk erről) hogy mennyire nem hatja meg őket ez a dolog."
Na ez az ismerek ilyen-olyan embereket általában egy nagy bullshit. Ezek tipikusan ilyen visszaellenőrizhetetlen információk, amik mögé el lehet bújni egy anonim vitában.
Látszik amúgy, hogy nő vagy és fogalmad sincs semennyire a férfiak szexuálpszichológiai fejlődéséről illetve a hiány destruktív hatásairól.
Egyébként meg gondolkodj már... szerinted egy fiú fog neked panaszkodni? Dehogy fog! Tudja, hogyha panaszkodna, akkor csak még inkább lerombolná az esetleges vonzerejét. Mi férfiak viszont szeretjük, ha a nők vonzónak tartanak minket. Amúgy meg pont ezért nem panaszkodunk. Mert nem halljátok meg amit mondunk, nem értitek, mi nyomja a lelkünket, csak elkönyveltek minket panaszkodó lúzereknek.
49-es:
Gratulálok. Akkor ez azt jelenti, hogy te kivétel vagy. Te vagy a 100-ból 1. De attól még a következtetések a nagy átlagra vonatkozóak ugyanúgy érvényesek! Ez csupán annyit jelent, hogy te a kivételes pár százalék közé tartozol.
50-es:
Mégis miben ne lenne igazunk? Ha egy férfi dugni akar, de nem jön be a nőknek, akkor joga (sőt, kötelessége!) magasról tenni arra, hogy mit gondolnak a nők, és a saját boldogságával foglalkozni. Szexet akar, de nem kapja meg? Akkor fizessen érte, és lelje boldogságát a prostikban. Ha egy férfit a nők nem fogadnak el, akkor kussoljanak, és ne ítélkezzenek fölötte. Eleve, már akkor sem kellett senkinek az adott férfi, amíg nem járt prostihoz. Akkor meg miért ne mehetne?
És mielőtt nem a mondandómra, hanem a személyemre tennétek megjegyzéseket:
Több éves tartós kapcsolatom van. Életemben egyszer voltam csak prostinál egy szintén hosszútávú kapcsolatom lezárulása után, amikor kellett valami, hogy kiszellőztessem a fejem.
Ugyanakkor régen nekem is voltak problémáim a nőhiánytól, de azóta kijöttem belőlük.
És képzeljétek: az ÉN módszereimmel, amit leírtam. Nem pedig a ti bullshitjeitekkel. Ha azokat fogadtam volna meg, mint amit itt a gyakorikerdeseken a sok álszent mondogatott volna, akkor máig nem változott volna semmi.
És NAGYON fel tud háborítani, amikor itt olvasom a sok közhelyes hazugságot, amivel nemhogy segítenétek a rosszsorsú férfiakon, hanem még egyenesen rontotok a helyzetén.
Na ennyi mára.
Lehet lepontozni!
54-es! Huh te aztán tudsz érvelni :D Hány éves vagy, 13? :D "Neeem te vagy a birka!" Ilyen szintű érveket kb. az óvodások használnak kisgyerek!
Fogadok, ez volt a napod fénypontja. Leírhattad, hogy "elgurult a nyugitabi" - jajj egyelek meg, legyél már büszke magadra :D Veregesd szépen hátba magadat, amiért ilyen nagylány vagy :D Magad írod a szövegedet? Tényleg? Ez olyan édes :D Eredeti vagy, mint egy FILA táska :D
Nem olvastam el a válaszokat és nem tudom, hogy miről megy a vita, csak a kérdésre válaszolnék:
Szerintem a legtöbb nő nem a "prostizást" ellenzi, hanem csak simán nem akar kapcsolatot egy olyan férfival, aki prostikkal szexel(t). Te döntöd el, hogy mit csinálsz, viszont mérlegeld a következményeket és vállald, hogy esetleg emiatt még kevésbé fogsz kelleni a nőknek a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!