Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, ti mit szóltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, ti mit szóltok ahhoz, hogy a nők terén sikertelen, de barátnőre vágyó férfiaknak sokszor azt a tanácsot adják férfitársaik, hogy legyenek bunkók és majd lesz nő?

Figyelt kérdés

Itt, ezen az oldalon, de az életben is gyakori ez. A csajozásban sikertelen férfi tanácsot kér férfitársaitól, ill. próbálja kideríteni, hol ronthatja el, ill. miben kéne változnia. A "tanács" pedig sokszor az, hogy bunkóbb viselkedésre buzdítják a sikerre éhes pasit: "legyél bunkóbb és a hatás nem marad el, meglátod" és hasonlók...

Ti nők, mint kvázi "kívülállók", mit szóltok ehhez? Nevetséges? Szánalmas? Vagy van némi valóságalapja?

2018. máj. 1. 22:01
1 2 3
 21/26 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
50%

Jav.: második hobbid*... ötödik haverod*

Sorry, elírtam.

2018. máj. 1. 23:23
 22/26 anonim ***** válasza:
66%
Én annak szoktam széttenni, aki a tenyerén hordoz:)
2018. máj. 2. 06:50
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

""Bunkó"=nem könnyen megkapható (egy nő számára sem kihívás egy olyan férfi, aki csak kedvesen puncsol és nem mer ellentmondani neki); tisztában van a határaival, hogy milyen viselkedést tolerál másoktól és milyet nem; tud flörtölni és érzelmeket kiváltani a nőkből (nem csak unalmat, mint egy kedves jófiú, hanem az érzelmek széles skáláját, pozitív és negatív érzelmeket is); magabiztos és képes kiállni önmagáért; nem emeli piedesztálra a nőt"

Ez nem bunkóság, csak határozottság, magabiztosság, önérzetesség. A bunkóság az, amikor valaki utánam kiált az utcán, hogy "de jó a segged, bacnálak", vagy odaugat nekem a tévé elől, hogy "lécci hozzá' má' egy sört". Őszintén szólva nekem is szimpatikusabb, ha valaki határozott és magabiztos és a barátjának plusz többnek tart engem, amibe beletartozik az is, hogy odamond nekem dolgokat (nem tahó stílusban!), ha szükséges (és persze ugyanez az én részemről is megvan), mint egy "kedves" srác, aki istennőként tisztel, teljesen becsicskul nekem, az alapján éli az életét, hogy nekem tetsszen, nem a saját fejét követi és esetleg kompromisszumokat köt, ha én ellenzek valamit, amit ő szeretne (vagy fordítva) és mindenre az a válasza, hogy "igen, drágám". Én úgyis tudom magamról, hogy nem vagyok tökéletes és előbb-utóbb összeomlik a szerencsétlen srác istennő-képe, amit rólam alkotott, és tapasztalatom szerint pont az ilyen srácok az igazi, vérbeli bunkók, akik papucsként élnek, de az első hibámnál elhordanak mindenféle büdös rbancnak.

2018. máj. 2. 08:07
 24/26 anonim ***** válasza:
62%

Ha egy kedves srácnak mondod, hogy legyen határozottabb, ugyanolyan felénk marad. Inkább essen át egy időre a ló túloldalára és legyen bunkó, de határozott.

Másfelől viszont azt tapasztaltam, hogy mindig a legnagyobb tirpákoknak van a legjobb nője és ők azok, akik ritkán maradnak szex nélkül 1-2 hétnél tovább.

2018. máj. 2. 10:18
 25/26 anonim ***** válasza:

Volt olyan ismerősöm, aki talán ilyen tanácsokat kaphatott, mert erőssen próbálkozott ezzelxD Megváltozott a stílusa, de nevetséges, szánalmas irányba, be is szóltak neki emiatt. Remélem észrevette magát azóta, mert elég gáz, amikor bunkóskodással akar valaki nagynak tűnni.

Ezek kb. olyan színvonalú tanácsok, mint amikor lányoknak mondják, hogy próbáljanak elérhetetlennek tűnni, meg tegyenek egy tonna műhajat meg sminket magukra, vagy öltözködjenek így meg úgy. Erről férfiként mi a véleményed?

2018. máj. 2. 15:28
 26/26 anonim ***** válasza:
Lesz ott nő, sőt igen karcsú és dekoratív is, de hogy nem normális az biztos.
2018. jún. 1. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!