Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, ti mit szóltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, ti mit szóltok ahhoz, hogy a nők terén sikertelen, de barátnőre vágyó férfiaknak sokszor azt a tanácsot adják férfitársaik, hogy legyenek bunkók és majd lesz nő?

Figyelt kérdés

Itt, ezen az oldalon, de az életben is gyakori ez. A csajozásban sikertelen férfi tanácsot kér férfitársaitól, ill. próbálja kideríteni, hol ronthatja el, ill. miben kéne változnia. A "tanács" pedig sokszor az, hogy bunkóbb viselkedésre buzdítják a sikerre éhes pasit: "legyél bunkóbb és a hatás nem marad el, meglátod" és hasonlók...

Ti nők, mint kvázi "kívülállók", mit szóltok ehhez? Nevetséges? Szánalmas? Vagy van némi valóságalapja?

2018. máj. 1. 22:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
57%
Az biztos, hogy nálam nem jön be.
2018. máj. 1. 22:18
 12/26 anonim ***** válasza:
18%
#10: Próbáltam, az esetek többségében siker. A kedvességgel meg repültem a barátzónába. Egyéb kérdés?
2018. máj. 1. 22:20
 13/26 anonim ***** válasza:
90%

12 éve vagyok párkapcsolatban, mert a párom a kedvességével, udvariasságával, lovagiasságával vett le a lábamról. Ő nem azért kedves, mert nőt akar szerezni, hanem, mert ilyen a természete. Én ezt sokra értékeltem benne.

A bunkóságot kipróbálhatja, ha már nagyon kétségbe esett, de kérdéses, hogy neki mindegy csak nő legyen alapon elfogadja-e akit kihalászott?

Szerintem ez nem olyan egyszerű, hogy flegmázol mindenkivel, aztán megakad a szeme valakinek rajta.

A bunkózás egy előnyhöz juttathatja a férfit: hogy kiemeli abból a masszából, ahol meg pincsiként loholnak a nők után csak egy numera összejöjjön. Ott üdítő változatosság ha egy férfi nem lógatja egy női dekoltázs láttán a földig a nyelvét. De ez a technika ott hal meg, ha a többi férfi is inkább bukózik. Ettől is rendesen csömört kap az ember.

Amit én nőként tanácsolni tudok (igen, tudom tök haszontalan tanács, de döntsd el te kérdező), hogy meg kell találni az aranyközép utat. Jó ha egy férfi nem akar minden áron, csak legyen valaki neki. Jó ha van idő megismerni. Jó ha emberként bánnak velünk. Ettől lehetsz te kedves, udvarias, és egyben tartózkodó is. Hogy az nő eldönthesse, hogy akar-e téged. Ezt nem igazán látom. A férfiaknak ebből a tartózkodásból annyi jön le a maga együgyüségében, hogy "légy bunkó". Igen le lehet ennyire egyszerűsíteni. De egyszerűen csak fel lehet egy olyan férfi mellett lélegezni, ahol nem érzed, hogy nagyon akar, és neked vagy le kell szerelned, vagy beadnod a derekad.

Kezeld úgy a nőt, mintha most szereznél egy jó barátot. Légy érdeklődő, lelkes is lehetsz. De ne legyen erőteljes a nyomulás, ne lyukadjunk mindig oda ki, hogy akkor most lesz kapcsolat vagy sem.

Én így ismertem meg a párom. És 2 hónap múlva horogra is akadtam.

2018. máj. 1. 22:21
 14/26 anonim ***** válasza:
53%

Van valóságalapja, ugyanis néhány nő tényleg ezt szereti. Attól hogy én nem erre vágyom még nem vagyok se süket se vak és észreveszem, hogy más nők mások. :D Azt nem tudom hogy ez a tanács mennyire válik be rövid és hosszútávon, mert nem láttam még férfitől ilyen metamorfózist, csak azt látom, hogy néhány hölgy ismerősöm olyan férfi után sír, akit én bottal se, mert akkora tapló. Ízlések és pofonok, ugyebár.

Amúgy a bunkó az egy kulcsszó az önbizalomra, határozottságra, életképességre. A két véglet, a beszari és a bunkó közül még a bunkósággal lehet valamit elérni. A tanulás sokszor sajnos így történik, hogy az egyik módszerben való csalódást annak a szöges ellentéte követi, aztán vagy leragad ennél vagy a kettő szintéziséből összehoz valami jobbat.

2018. máj. 1. 22:26
 15/26 anonim ***** válasza:
71%

Lehet benne logika csak nem úgy ahogy azon emberek elképzelik akik ezeket a tanácsokat adják.

Kár tagadni, ha egy pasi nagyon jóképű és úgy viselkedik a nőkkel, hogy lekezeli és már bunkó módon leépíti őket akkor a nőkben is felkerekedik, hogy márpedig ezt a pasit meg akarják szerezni mert jóképű és mert ebből adódóan sok másik lánynak bejön. Innentől fogva nemhogy a lekezelő stílusa is jobban el van nézve, de még jobban akarják, hiszen tudják, hogy nem egy olyan férfiról van szó akik nekik puncsolnak és elő tudják rántani a kalapból amikor csak akarják.

Tehát nem azért kell az a férfi a nőknek mert bunkó, hanem pont azért mert ÚGY bunkó, hogy már eleve akarják őt. Egyszerű rivalizálás és birtoklási vágy, hiszen az embereknek gyakran az kell legjobban aminél azt érzik, hogy nem kaphatják meg.

Nekem is volt már, hogy tetszett egy nagyon bunkó, hülye p.csa. És minél inkább csinálta, annál inkább meg szerettem volna kapni már csak azért is, hogy letörjem a szarvát. Ha mindezd egy számomra alapból nem vonzó lány csinálja akkor nagy hévvel elhajtom melegebb éghajlatra.

Tehát összességében ez nem egy járható út.

2018. máj. 1. 22:28
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Én már nem tudok semmit. Itt is vannak olyan nők, akik leírják, milyen ocsmány szemét módon bánik velük a pasijuk, és odarebegik a végére, hogy "de én szeretem...".

Az ilyet sem értem. Úgyhogy biztos van olyan, aki ebben nőtt fel, és az ilyen kapcsolatban tudja, hol a helye. Én nem akarom, hogy megöljön a párom, nekem a bunkóság félelmetes. És apám miatt még a "csipkelődéseket" is nehezen veszem, nem tetszik, mikor valaki beszólogat. Jobban szeretem az egyenes bókokat adni-kapni.

2018. máj. 1. 22:28
 17/26 anonim ***** válasza:
77%
Én olvastam már itt ilyet, hogy egy srác rájött, látta, hogy kedvességgel nem megy semmire csajok terén, akkor el kezdett bunkó lenni; és akkor viszont már el kezdtek rá tapadni a csajok. Gondolom valakinek megnyerő a határozottság, az alfahím-típus, a namajdénmegmondom; meg nemtom, tudat alatt talán azt látják benne, hogy jobban meg tudná védeni a családot, és talán ez vonzza őket benne. De engem pl személy szerint meg a bunkesz -stílus taszít; tehát én meg pont az a fajta vagyok, aki a kedvességet keresi; és csak akkor tud kötődni a másikhoz. Úgy is tud valaki férfias lenni a szememben. Abban az emberben meg pont az érzelmek a vonzók; meg hogy nem akar ilyen nagyhangú, "parti közepe"-figura lenni. Másnak más jön be.
2018. máj. 1. 22:34
 18/26 anonim ***** válasza:
36%
#17-es nagyon jót írt! :D Ha ennyire nem nyerők a bunkó srácok, mint ahogy itt sokan előadják, akkor miért jönnek azok a kérdések, ahol a bunkó srác bármit megtehet, mégis epekedik utánuk a lány?
2018. máj. 1. 22:37
 19/26 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
89%
A "bunkó" kifejezést sokan kissé eltúlozzák. Nem arról szól a "bunkózás", ahogy az egyik kommentelő megfogalmazta, hogy odamész és leköpöd, hanem hogy úgy kezeled, mintha valami haverod lenne, figyelsz rá is, de nem élvez elsőbbséget bárkinél/bárminél, azaz érezteted vele, hogy ő semmivel sem több, mint a második hobbija, vagy az ötödik haverja, vagy egy háromórás maratoni PUBG-zés. Valamiért az jön be a nőknek, ha azt éreztetjük velük, hogy nem az életünket akarjuk rájuk építeni, hanem az életünk maximum egy kis részében juthatnak egy amolyan mellékszerephez.
2018. máj. 1. 22:46
 20/26 anonim ***** válasza:
67%
Én soha nem tűrném el, hogy a párom életében mellékszereplő legyek, sem azt, hogy nélkülem pubg-zen 3 órát. :D
2018. máj. 1. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!