Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Mindenhol ezt látom!
Személy szerint, tapasztalatomból, kegyetlen fárasztó egy nyakigláb nőt végig puszilgatni:)
Egy 160 centiset meg kézbe vesz az ember és ott van minden egy helyen:)
Aranyos, cuki, törékeny egy pici lány, és mellette egy átlagos testalkatú férfi is nagy védelmezőnek érzi magát.
A fotókon viszont a magas, vékony, hosszú lábú nők mutatnak jól.
Egyszerűen a magas nők nem tetszenek. 182 magas vagyok. Szívesebben lennék én is 175. Nem vagyok extra magas, de sokszor kilógok a tömegből és zavar egy-egy képen.
Szóval jah, az én ideálim is 170 alatti, de volt már kivétel is és együtt voltam egy 175ös lánnyak.
Na és kit érdekel, hogy pár ember szerint ki a szépségkirálynő, vagy hogyan néznek ki a modellek?
Akihez szívesen hozzá érek, bújok, az a 160-165 centis nő. Nekem egyáltalán nem lényeges, mások szerint ki a szép nő.
A magas nők, ha jó az alakjuk, sokkal mutatósabbak, ezt elismerem. Csakhogy barátnő nem mutatóba kell. Van akinek igen, no és a modellek és a szépségkirálynők is mutatóba vannak. (Modell nem is lehetsz 167 cm alatt, vagy mennyi is a határ, lehet hogy több)
De egy igazi kapcsolatban az a lényeg, hogy ki vonz téged. Ha magas akkor az, ha alacsony, akkor az. Ne felejtsük el, hogy minden idők legnagyobb szex-szimbóluma és az örök gyönyörű nő, Marilyn Monroe is csak 166 cm volt. És még csak nem is volt sovány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!