Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találok legkönnyebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok legkönnyebben magamnak Extrém kövér társat, barátnőt?

Figyelt kérdés
A különböző társkereső oldalakon max.120-150 kg-os hölgyek vannak,de nekem az ennél súlyosabb nők tetszenek,igazából felső súlyhatár nélkül.Nagyon szeretnék találni ekkora párt,de rendkívül nehéz.Ismer valaki esetleg 200 kg körüli hölgyet?

2018. ápr. 28. 07:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

Ha csak az számít, az taktikai együttélést eredményez, romantika, intimitás nem lesz azok közt akiknek nem jön be a másik külseje, “csak a személyiség“...

2018. ápr. 28. 11:14
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
Nem értek egyet. Az életem a példa rá. A férjem kívánt és szeretett 60kg-val 110-zel és most 80-nal is, nem változott a vágya. Fogyok tovább, változik a testem, változik mindenem kívülről. Ahogy neki is ide is és oda is. Ettől még szeretjük és kívánjuk egymást. Mert ez LÉNYEGTELEN, ha igazán szeretsz valakit. Sőt, örülsz neki, ha jó irányba halad és leküzdni a nehézségeit. De ehhez igazi szeretet kell, nem csak felszínes együttlét. Ha még nem éltél meg ilyet, akkor keresd, mert még nincs meg az igazi társad!
2018. ápr. 28. 11:36
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Ez csak akkor igaz, ha már akkor rondultál el, miután belédzúgott. Ha az elején is ronda valaki akkor nem.

Idillinek kikiáltott kapcsolatotok arról szólhat, hogy ő mindent lenyel, de ha ő ront, akkor aztán...

2018. ápr. 28. 11:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Gondoltam,hogy a kövér fétis szóba kerül...Ha az fétis,hogy nekem az ekkora nők tetszenek,őket látom szépnek,akkor nevezzük fétisnek.Én inkább vonzalomnak nevezném.Nagyon örülnek szerintem az ekkora hölgyek,hogy van aki elfogadja,sőt vonzónak tartja,nem pedig gúnyolja,cikizi,ledisznózza....
2018. ápr. 28. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!