Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy már lehet csinos barátnőm hogy kemény munka árán sporttal lefogytam viszont olyan kövér voltam hogy ezért a bőröm eléggé megnyúlt?
Figyelt kérdés
Mindig mondták hogy sportoljak is fogyjak le ha csinos barátnőt szeretnék. Hát megtettem nehéz munka árán de sajnos a bőröm emiatt nagyon megnyúlt2018. ápr. 27. 22:39
1/14 anonim válasza:
Létezik műtét, amivel megoldható a problémád. Önmagában attól nem lesz barátnőd, hogy lefogytál.
2/14 A kérdező kommentje:
1. Műtéttől nagyon félek És állítólag nem lesz olyan szép valamint nagyon drága
2018. ápr. 27. 22:52
3/14 anonim válasza:
Kövéren is lehetett volna barátnő. A külső másodlagos. Nem elhanyagolható, de másodlagos.
4/14 anonim válasza:
Ha fiatal vagy akkor elég rugalmas ahhoz hogy idővel visszaáll.
Ne a csajok miatt foggy le hanem magad miatt, hogy egészséges légy és jól érezd magad a bőrödben méga egyelőre tág is.
5/14 anonim válasza:
A fogyás önmagában kevés ahhoz, hogy csinos barátnőd legyen.
"Kövéren is lehetett volna barátnő. A külső másodlagos. Nem elhanyagolható, de másodlagos."
Ha csinos barátnőt akarsz és nem vagy gazdag, akkor nem másodlagos.
6/14 anonim válasza:
A nőknek teljesen lényegtelen, hogy hogy nézel ki, amíg van elég pénzed rájuk!
Ha csak átlagkereső vagy, akkor nézhetsz ki atomra macsósan is, a kutyának se fogsz kelleni...
Nekem egy nő kerek-perec kimondta: Nem a pasi kinézete a lényeg, hanem hogy milyen autóból száll ki!
7/14 anonim válasza:
A kinezete es az autoja is enyeges 😏
N26
8/14 anonim válasza:
Ha a bőröd nem áll vissza, akkor nincs más választás, csak a műtét. Figyelj, igazából nagyon kevés nem kockázatos dolog létezik. Kockázatos a fogászat, bármilyen gyógyszer (kiderülhet, hogy allergiás vagy valamilyen összetevőre), a rovarcsípés, vagy ha kimész az utcára... Ha én így jártam volna, hogy nagyon elhízok, és csak úgy tudok lefogyni, hogy a bőröm megereszkedik, megcsináltatnám azt a műtétet, kockázat ide vagy oda. Mellesleg úgy hallottam, hogy ezeket a bőrdarabokat felhasználják másra, mint a véradáskor levett vért, szóval még jót is tennél vele.
9/14 anonim válasza:
Ismerek egy nőt. Ő is nagyon sokat fogyott. A bőre kinyúllott és nem akart műtétet. Ehelyett talált/hallott egy másik megoldást. Ivás! Minden nap kb 8-10 liter vizet ivott (ez pedig komoly) és a teste teljesen kisimult!
10/14 anonim válasza:
Nem tudom, utólag hogy lehet ezt helyrehozni, én azt olvastam, hogy fogyás KÖZBEN kell elkezdeni sportolni, mármint izmozni, sokat inni, kenni olajjal, mindegy, milyennel. És ugye egészségesen enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!