Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy már lehet csinos barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy már lehet csinos barátnőm hogy kemény munka árán sporttal lefogytam viszont olyan kövér voltam hogy ezért a bőröm eléggé megnyúlt?

Figyelt kérdés
Mindig mondták hogy sportoljak is fogyjak le ha csinos barátnőt szeretnék. Hát megtettem nehéz munka árán de sajnos a bőröm emiatt nagyon megnyúlt
2018. ápr. 27. 22:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
48%
Létezik műtét, amivel megoldható a problémád. Önmagában attól nem lesz barátnőd, hogy lefogytál.
2018. ápr. 27. 22:43
 2/14 A kérdező kommentje:
1. Műtéttől nagyon félek És állítólag nem lesz olyan szép valamint nagyon drága
2018. ápr. 27. 22:52
 3/14 anonim ***** válasza:
36%
Kövéren is lehetett volna barátnő. A külső másodlagos. Nem elhanyagolható, de másodlagos.
2018. ápr. 27. 22:55
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

Ha fiatal vagy akkor elég rugalmas ahhoz hogy idővel visszaáll.

Ne a csajok miatt foggy le hanem magad miatt, hogy egészséges légy és jól érezd magad a bőrödben méga egyelőre tág is.

2018. ápr. 27. 22:56
 5/14 anonim ***** válasza:
71%

A fogyás önmagában kevés ahhoz, hogy csinos barátnőd legyen.

"Kövéren is lehetett volna barátnő. A külső másodlagos. Nem elhanyagolható, de másodlagos."

Ha csinos barátnőt akarsz és nem vagy gazdag, akkor nem másodlagos.

2018. ápr. 27. 22:57
 6/14 anonim ***** válasza:
2%

A nőknek teljesen lényegtelen, hogy hogy nézel ki, amíg van elég pénzed rájuk!

Ha csak átlagkereső vagy, akkor nézhetsz ki atomra macsósan is, a kutyának se fogsz kelleni...

Nekem egy nő kerek-perec kimondta: Nem a pasi kinézete a lényeg, hanem hogy milyen autóból száll ki!

2018. ápr. 27. 22:59
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

A kinezete es az autoja is enyeges 😏

N26

2018. ápr. 27. 23:12
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha a bőröd nem áll vissza, akkor nincs más választás, csak a műtét. Figyelj, igazából nagyon kevés nem kockázatos dolog létezik. Kockázatos a fogászat, bármilyen gyógyszer (kiderülhet, hogy allergiás vagy valamilyen összetevőre), a rovarcsípés, vagy ha kimész az utcára... Ha én így jártam volna, hogy nagyon elhízok, és csak úgy tudok lefogyni, hogy a bőröm megereszkedik, megcsináltatnám azt a műtétet, kockázat ide vagy oda. Mellesleg úgy hallottam, hogy ezeket a bőrdarabokat felhasználják másra, mint a véradáskor levett vért, szóval még jót is tennél vele.
2018. ápr. 27. 23:36
 9/14 anonim ***** válasza:
Ismerek egy nőt. Ő is nagyon sokat fogyott. A bőre kinyúllott és nem akart műtétet. Ehelyett talált/hallott egy másik megoldást. Ivás! Minden nap kb 8-10 liter vizet ivott (ez pedig komoly) és a teste teljesen kisimult!
2018. ápr. 27. 23:43
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, utólag hogy lehet ezt helyrehozni, én azt olvastam, hogy fogyás KÖZBEN kell elkezdeni sportolni, mármint izmozni, sokat inni, kenni olajjal, mindegy, milyennel. És ugye egészségesen enni.
2018. ápr. 28. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!