Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jol nezek ki, van penzem, nagy a peniszem, megsem talalok magamnak szep not, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 27. 21:51
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
98%
Az, hogy felszínes vagy, és azt hiszed, hogy minden nőnek ez kell.
2018. ápr. 27. 21:53
 2/31 anonim ***** válasza:
97%
Kitalálom: Lackobmw? :D
 3/31 anonim ***** válasza:
92%
Hogy igazából nem nézel ki jól, nincs pénzed, átlagos a péniszed.
 4/31 anonim ***** válasza:
81%
Pénzes menő csávó rá van szorulva a péntek esti gyikes trollkodásra.
2018. ápr. 27. 21:55
 5/31 A kérdező kommentje:
Ma nem mentem bulizni, mi a baj ezzel?:D
2018. ápr. 27. 21:56
 6/31 anonim ***** válasza:
#2 :D
2018. ápr. 27. 22:02
 7/31 anonim ***** válasza:
78%
Hogy reklámozod, hogy nagy a farkad?
2018. ápr. 27. 22:07
 8/31 anonim ***** válasza:
59%
A baj az lehet hogy valószínűleg nem vagy jóképű.
2018. ápr. 27. 22:07
 9/31 anonim ***** válasza:

Ezek bennem is mind megvannak és nekem is már egy ideje nincs barátnőm, de én veled ellentétben pontosan tudom ,mi a baj.

Ezek a tulajdonságok önmagukban nem elegek egy igényes nőnek, csak ennyivel max felszíneseket tudsz felszedni, azokra meg gondolom már te is ráuntál. Sokan hozzád hasonlóan csak arra gyúrnak, hogy jól nézzenek ki meg a jó anyagi helyzetükkel menőzzenek, aztán várják a sült galambot, mert azt hiszik ,hogy ettől már istencsászárok lettek(tapasztalatból beszélek, mert én is ilyen voltam), ezek a tulajdonságok lehet, hogy szükségesek egy szép nő meghódításához, de nem elégségesek. Jól nézel ki az egy dolog, ez arra jó, hogy nem pattintanak le azonnal, de amint kicsit jobban megismernek, és látják, a benned kongó ürességet, sec perc alatt faképnél hagynak, jópár ilyen pofára esés kellett nekem is, hogy ezt belássam. A nők elsősorban szórakozásra meg törődésre vágynak, persze nem akárkitől fogadják ez tény, de aki tetszik nekik, attól ilyen dolgokra van szükségük, ha nem érzik melletted jól magukat, akkor a fene megette az egészet, hiába nézel ki úgy mint a rodoszi kolosszus és van annyi pénzed ,mint a Dominikai köztársaság GDP-je.

2018. ápr. 27. 22:09
 10/31 A kérdező kommentje:
Jol nezek ki, sok no mondja.
2018. ápr. 27. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!