Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a szolid de szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a szolid de szép lányok, miért aktívak évek óta társkerső oldalakon? Függőség? Mindig jobbat akarnak? Az ilyen oldalak be szippantják az embert? Nincs szerencséjük?

Figyelt kérdés
Okés, engem kikosaraznak, túlélem. Azt is megértem,hogy 10 oldalon fent vannak. De évekig nem találnak társat??? Vagy csak alfa hímek ágyaiban forognak?-szóval magasra teszik a lécet, és olyan pasikkal állnak szóba akik minden lányt megkaphatnak és ezt ki is használják.

2018. ápr. 26. 18:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez fura....
2018. ápr. 26. 20:27
 12/15 A kérdező kommentje:
10es! myvip iwiw matricás képet is látok....
2018. ápr. 26. 20:37
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én időnként fel fel nézel hátha alapon, de egyszerűen nem találom azokat akik az én eseteim lennének..

(Nem nem adonisz vastag tárcával, a hosszú hajú szakállas pasik tetszenek, akiken látszik hogy nem a divatkontyosak, és nem is igénytelenek, de ahogy észreveszem ők vagy nincsenek, vagy foglaltak vagy élőben ismerkednek) (mondjuk a szép szem és huncutabb tekintet szakáll és hosszú haj nélkül is elvarázsol, de ilyenből is kevés van, és ha igen se jelenti hogy én lennék a befutó...)(plusz sokan nem is írnak semmit a bemutatkozáshoz, ami nagyon el tudjavenni a kedmet)

2018. ápr. 27. 01:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Ők a reklámarcok. Ha férfiként felnézel egy ilyen oldalra és ilyen "szolid de szép lányokat" találsz ott, akkor nagyobb eséllyel regisztrálsz be az oldalra illetve használod a fizetős funkciókat is.

Sok esetben több éves képek ezek, tehát könnyen lehetséges, hogy az a 23 éves lány akiről a képek készültek, már valójában egy 32 éves családanya.

2018. ápr. 27. 10:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát amilyen társkeresős sztorikat hallok, simán lehet, hogy csak barmokkal találkoztak, de még nem akarják feladni. De az is, hogy vár a tökéletesre. Vagy épp hogy felment társkeresőre, aztán elfelejtette törölni magát- De az is van sokszor, hogy ilyen kamuprofilt tartanak fenn a társkereső tulajai, hogy be tudják vonzani a pasikat.
2018. ápr. 27. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!