Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy alacsony pasinak nála magasabb szép barátnője?
Ismerek egy nagyon szép arcú kézilabdás csajt, jó teste van és jól öltözik, a legtöbben megnézik az utcán. Ma láttam a pasijával aki alacsonyabb nála és kissé husis is. Hogy lehet egy jó csaj egy ilyen pasival? Nem nézem ki belőle hogy 15 centinél nagyobb farka lenne vagy, hogy egy szexisten lenne. Innen következik, hogy csakis 1, a pénzéért van vele mert mondjuk gazdag és megéri a csajnak. 2, már sok alfahím meghúzta és kihasználta így “kiélve magát” megállapodik egy biztonsági “jófej” jófiúnál akinél nem kell félni hogy elhagyja és érzelmileg támogatja.
Nagyon őszintén, mi más oka lenne ennek? Írhattok de a valóság ez... Csak így jöhet össze egy alacsony palinak egy ilyen nő.
3. Vagy mert számára ő az ideális pasi mind külsőleg, mind belsőleg és semmi köze ahhoz a két téveszméhez, amit te idefirkantottál.
És honnan veszed, hogy gazdag a pasi? Mert szerinted elképzelhetetlen, hogy valaki ne gazdag legyen és úgy legyen így barátnője?
Egyébként ritka szánalmas ez a kérdés. Látszik, hogy ilyen is az életed, amilyen a kérdésed!
Lehet, hogy a pasi tele van pénzzel.
Ilyet ismerek, mindig modell alkatú nője van.
De szánalmasak vagytok. :D :D
Egymást hergelitek a b..romságaitokkal és úgy terjesztitek ezt, mind az igét. :D :D :D :D És az fájó, hogy egymás h..lyeségét el is hiszitek. :D
Én csak alacsony vagyok(165cm), a barátnőm is ilyen magas, viszont nagyon szép. Folyamatosan próbálkoznak nála a pasik és az utcán is kap megjegyzéseket.
Én ezt úgy "hoztam össze", hogy jó a humorom, van egy egész jó személyiségem és nem rinyálok a neten, együtt bőgve a lúzerekkel.
Na lehet lehurrogni, hogy ez kamu, de az igazság az, hogy nem érdekel, mert a ti életetek sz_r, az enyém nem :)
Pedig MINDEN NAP látni ilyen párokat.
Igaz, sokkal kevesebb az ilyen pár, mint fordítva, de akkor is minden nap lehet látni.
Az oka pedig rendkivűl egyszerű: nem a gyakorin vergődnek meg gyártják a kretén tévhiteket.
Jaj, megint itt van a polkorrekt megmondó hadsereg. Akkor azt mondjátok már el nekem, hogy mi az oka annak, hogy a 170 vagy az alatti összes ismerősöm közül csak annak van csinos/szép (de minimum átlagos) barátnője, aki kőgazdag család apuci kicsi fia és egy 4-es BMW-vel mg hasonló kocsikkal cipeltetik az egyébként 16 centinél sosem nagyobb farkincájukat. Közülük jópár személyesen is bevallotta nekem konkrétan, hogy idézem: "Mák, hogy fater ilyen pénzes, mert máskülönben esélyem nem lenne ezekre a csajokra."
Ami ennél is érdekesebb, hogy a 185 feletti ismerőseim 70-80%-nak viszont kivétel nélkül csinos barátnője van végzettségtől/egzisztenciától függetlenül.
Miért ne lehetne, én sportos, vékony nő vagyok, a párom 4 centivel alacsonyabb nálam.
De vicces, okos, sokat nevetünk, tisztel... ezek pont olyan tulajdonságok, amikért el nem hagynám.
A magassága meg kit zavar, amúgy is utálom a magas sarkút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!