Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki a leszólított nőket lányokat utcán parkban?
Hát akkor csatlakozom az elsőhöz. Szerintem is lehúzósak az ilyen oldalak, amik kihasználják a félénk, csúnya, stb srácokat.
Mert ha valami beválik "A" embernek, közel sem biztos, hogy beválik "B" embernek is, nincsenek kőbe vésett tuti receptek, ez nem igaz. :)
Persze, pl en.
Eloszor: hallgattam a pua dolgokat, s hat mondom ez jo meg minden. De nulla cselekves, termeszetesen megmagyaraztam, hogy ez a lany nem is nez ki jol. Ezzel nem tudnam magam elkeppzelni hosszutavon stb. Kifogashalmazok. Mig lementem vasarolni erre a Lidlbe meglattam egy lanyt, tokeletes az esetem volt. Nah mondom most vagy soha. Odaalltam moge a penztarba, s halkan ra se igazan nezve odaszoltam segithetek-e pakolni. Erre visszanezett mosolygott s mondta nem.
Erre valahogy kinyogtem, hogy biztos nagyon egeszseges lehetsz, mert sok gyumolcsot es zoldseget veszel. Ezt persze ugy, hogy alig pislogtam ra. Ekkor jott ra, hogy ismerkedni akarok, s trljesen zavarba jott o is.
Amig sorra kerult beszelgettunk. Mint kiderult nemet lány. Mondom biztos modell vagy, de halkan es legszivesebben elsullyedtem volna abban a ppillanatba. Erre o is megjobban zavarba jott. S mondta, hogy egy bicigli bolt vezetoje. Ekkor kerult sorra. S a prnztarossal bepakoltak amit vett. De mikor fizetni akart nem mukodott a kartyaja. S akkor mar tiszta voros lett. S probalta takarni az arcat.
Mondom magamban: uristen, itt van egy okos modellkinezetu lany, s tisztara zavarban van, mert megszolitottam. Ez eletem legszebb napja!
Persze, szepen hangosan mondta, hogy o most megy, itt kellett volna elkerni az elerhetoseget, de mivel alig mertem ranezni, igy eszembe se jutott. Sot lehet meg se adta volna, vagy lehet otthon varta Hans.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!