Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri kigyúrni magam, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri kigyúrni magam, hogyha értelmes, diplomás, csinos és fiatal nők a célcsoportom?

Figyelt kérdés

Szeretnék valamivel kitűnni a többi férfi közül, mert nagy a verseny egy ilyen nőért, bár ezt a gyúrással nem igen fogom tudni megtenni mert manapság rengetegen gyúrnak.

De ami még elkedvtelenít a gyúrástól, az az, hogy ez rengeteg értelmes nőnek nem jön be. Sok nőtől hallom, hogy undorodnak az izmos pasiktól, meg hogy ez nekik nem jön be, ez nem az ő esetük. És pont a saját célcsoportomtól hallom ezt elég gyakran. Pont a proletár nőknek, az agyatlan plázacicáknak jönnek be a kigyúrt pasik, akik nekem még kalandra sem kellenek. Tényleg csak az intelligens nők jönnek be. De azoknak meg ez kevésbé szempont, vagy akár még elrettentő is lehet.

Szerintetek megéri így gyúrnom? Ismertek olyan intelligens nőt akinek ez bejön? Vagy tényleg csak a buta nők buknak erre?

2018. ápr. 26. 18:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Egyrészt alig van néhány értelmes nő, másrészt még nekik is a kigyúrt férfiak jönnek be. Viszont ha az arcod ronda, vagy ha alacsony vagy, akkor gyúrással sem mész semmire.
2018. ápr. 26. 19:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez az alacsonyság érdekes kérdés,én 175 centi vagyok tehàt mélynõvésû vagyok kissé :)

Sose volt probléma mert mellette eddzek rendesen,és széles vàllú vagyok mellette plusz arànyosan kisportolva.

Edzõtàrsam alacsonyabb nàlam de nagyon kidolgozott konkrétan amatõr testépítõ,nem panaszkodik nõhiányra,hogy szépen fogalmazzak.

2018. ápr. 26. 19:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Gyurni mindig megeri! Mar csak azert is mert ez is egyfajta sport.

Azt nekem senki se mondja hogy egy szep szalkas srac nem jon be egy inteligens nonek sem.

2018. ápr. 26. 20:41
 14/14 anonim ***** válasza:

A gyúrás az nem olyan mint amit egyszer hallottam hogy a gyerek lement egy napot a terembe, egész nap ott volt, majd egész nyáron feszített hogy ő milyen jól néz ki!

Elég kemény munka és mire meglátszik egyáltalán valamennyire! Az amire már azt mondják hogy nem jön be az a kőkemény évekig tartó edzés+szteroid!

Te nagyon el vagy tévedve!

2018. ápr. 26. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!