Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik társkeresőt ajánljátok ahol értelmes, diplomás nőkkel lehet ismerkedni? 27/F
2-es de ki se zárják egymást.
én nem vagyok diplomás nő mivel férfi vagyok, de kezd kicsit elegem lenni hogy egyre több helyen már lassan szégyellni kell a diplomát
Az elittárs egy nagy hulladék.Azt nem ajánlom.Ismeretségi körömben többen használták,de szinte csak negatív véleményeket hallottam róla.Ráadásul fizetős.(Állítólag ott sok kamu adatlap is van.)Jóval több,mint máshol.
Talán a love.hu ami még elmegy,viszont a randi oldalak nagy része fizetős és a társat kereső felhozatal sem nagy szám.
#6 Szerintem ne menjünk bele.. A diploma egy jó szűrő.
Nyilvánvaló, hogy a diplomások között is akad bőven ostoba, műveletlen, bunkó, de azért az arányok egészen mások, mint a diplomával nem rendelkezőknél.
Ha nem vagy képes felfogni/elfogadni az a te bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!