Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én gondolom azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom azt, hogy genetikailag nem jóképű/vonzó pasiként a társkeresés egy nyögvenyelős/hosszadalmas küzdelem, ami nem éri meg?

Figyelt kérdés
24 vagyok és vszeg előbb lesz diplomám, mint első szexuális élményem egy csajjal. Volt egy időszak, amikor regisztráltam Tinderre, különböző társkereső oldalakra, de olyan volt, mint OKJ-s képzéssel az álláskeresés. 98% vissza sem válaszol, a maradék 2%-al meg 4 mondat után megszakadt a beszélgetés és/vagy nem voltam neki jó. Úgy érzem, hogy olyan kolosszális energiákat kellene belefektetnem, ami nem érné meg, vagy mire eljutnék a célomig (alacsony pasiként izmos alkat, tuti karrier, komplett személyiségfejlesztés stb.) addigra fizikálisan lerongyolódnék. A tanulás miatti sok stressz és éjszakázás miatt már amúgy is kisebb a libidóm és rosszabb fizikai állapotban vagyok mint középsuliban voltam. Ráadásul a szokásosnál is több meló lenne, mert alacsony/sovány/beszédhibás/kisfiús/csóró/introvertált/önbizalomhiányos stb. vagyok. Tehát a szokásos imidzsépítés (kondi, jobb meló) nem is lenne elég, mert en bloc az egész énemet kellene megváltoztatni. Ennyit meg nem ér meg egy csaj sem, még akkor sem ha tudnám, hogy óriási áldozatok árán sikerülne. De még a megvalósításra is kevés esélyem van, nemhogy arra, hogy utána bízzak abban, hogy ezek tudnám kamatoztatni. Úgy érzem most hagytam fel végleg azzal, hogy célirányosan barátnőt keressek magamnak. Még szerencse, hogy a libidóm majdnem nulla így nem érint annyira nehezen a döntés.

2018. ápr. 26. 16:15
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
30%

Miért akarod magad megváltoztatni?

Te meg vagy elégedve magaddal? Mert te legyel saját mgaddal és ne egy olyan ember akarj lenni aki xy s tipusa.

Légy önmagad és megfog találni a szerelem

2018. ápr. 26. 18:23
 22/30 anonim ***** válasza:
55%

14#

Évekig voltam depressziós, önbizalom hiányos és szociális fóbiás. A szüzességemet 20 éves koromban veszítettem el. 18 éves koromig én is olyan voltam mint ti (egy lúzer, élettelen rinyagép) és mindig kifogásokat kerestem. Ráfogtam a dolgokat arra, hogy 165 cm vagyok, arra, hogy a 60 kilót alulról súrolom, arra, hogy a suliban 18 évesen simán el tudtam vegyülni a nyolcadikosok között...stb. Aztán jött egy katt, felkeltem a gép elől, elkezdtem emberek közé járni, ismerkedni, otthon elkezdtem edzegetni, megtanultam kommunikálni az emberekkel. És láss csodát, lett életem és lett barátnőm.

Ha én is folytattam volna a rinyát, meg a nők mocskolását, mint ahogy ti teszitek, akkor most 23 évesen is itt ülnék szüzen és veletek együtt sírnék, hogy mennyire ki_aszott velem az élet. Köszi, de ebből én nem kérek, de ti folytassátok nyugodtan és éljétek le magányosan és nyomorultul a kis életeteket :)

2018. ápr. 26. 19:04
 23/30 anonim ***** válasza:
45%

14-es vagyok:

Részvétem. :)

Én önként választottam a remeteséget, 9 év házasság után. :) Ezért, mint társkeresésben nem érintett, trendkívüli írtam. :) Azt kell, hogy mondjam jelenleg egyedül sokkal jobb, sokkal boldogabb vagyok, mint egy akármilyen elbaxott kapcsolatban. :D A szüzességemet meg egy ku*vának adtam kb. 22 éves koromban, de ezzel sem vesztettem semmit azon kívül. :) 40f

2018. ápr. 26. 19:48
 24/30 anonim ***** válasza:
66%

A libidód nem a tanulás és a stressz meg az éjszakázás miatt alacsony.

A libidód azért alacsony, mert mostanáig nem jutottál nőhöz, ez pedig már olyan szintű lelki problémákat okozott nálad, amik megölték a nemi vágyadat.

Tudom, mert nálam is ez volt.

A fiúk/férfiak esetében a nőknél való tartós sikertelenség a következőket eredményezi:

- depresszió - szorongás - önbizalomhiány - kisebbségi komplexus - frusztráció - nőgyűlölet

Ezek pedig rányomják a bélyegét a nemi vágyadra. A tested felfogja, hogy képtelen lesz beteljesíteni a reprodukciós feladatát, rájön, hogy hiába generál libidót, mert nem mész vele semmire. És egy idő után, amikor teljes mértékben tudatosul benned, hogy a vágyad csak negatív dolgokat eredményez, akkor a szervezeted azt mondja: "minek dolgozzak én azért, hogy legyen libidó, amikor semmi értelme. Inkább kikapcsolom, nem pazarlom rá az energiát".

Úgyhogy ez van... nem tudsz vele mit csinálni. A férfivá válás az egy összetett hosszú folyamat eredménye. Kell hozzá jó genetika, megfelelő férfimodellek, normális gyerekkor, megfelelő családi és anyagi háttér, valamint a szükséges élmények a csajozás terén lehetőleg minél hamarabb.

Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de attól tartok számodra is már késő, hogy teljes mértékben helyreállítsd az életedet. Ilyenkor már nem nagyon van gyógyír.

Amit tudok esetleg javasolni, hogy gyúrd ki magad amennyire lehetőségeid engedik, menj napra/szoláriumba, hogy szerezz egy napbarnított bőrszínt. Csináltass utána egy jó frizurát, és vegyél hozzád passzoló ruhákat.

Utána TALÁN egy kicsit helyrebillen az életed, és némileg jobb lesz leélned a hátralévő éveket. De teljes boldogságról és férfiúi álmok beteljesüléséről már ne is álmodj!

2018. ápr. 26. 21:04
 25/30 anonim ***** válasza:
45%

Persze, minden férfi felmenője tudott szaporodni évezredeken keresztül, csak pont neki lett rossz a genetikája. :D

Egyébként a szervezet számára az ejakuláció a lényeges, neki tökmindegy, hogy ez nővel, éjszaka spontán módon vagy saját kezűleg következik-e be.

2018. ápr. 27. 05:59
 26/30 anonim ***** válasza:
67%

"Persze, minden férfi felmenője tudott szaporodni évezredeken keresztül, csak pont neki lett rossz a genetikája. :D "

Soha nem voltak akkora igényeik a nőknek külső terén, mint manapság. Nem is olyan régen még cikinek számított, ha egy nő nem ment férjhez, ezért inkább választottak egy csúnya férfit, mint hogy egyedül maradjanak. Ma már nem ez a helyzet, szinglinek lenni menő, vagy akár többen osztoznak egy jóképű férfin.

A másik, hogy mindkét szülője minden hátrányos külső tulajdonságát örökölte, ezért mindkettőjüknél csúnyább lett. Nálam is ez a helyzet.

2018. ápr. 27. 07:31
 27/30 anonim ***** válasza:
44%
A biológia alapvető szabályai nem változnak meg évezredek alatt sem, szóval a nők kb. ma is ugyanahhoz vonzódnak, mint régen.
2018. ápr. 27. 07:38
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

"A biológia alapvető szabályai nem változnak meg évezredek alatt sem, szóval a nők kb. ma is ugyanahhoz vonzódnak, mint régen."

Ja, csak régen éppenséggel korlátozták a szexuális ösztönöket. Ennek köszönhetően épülhetett a társadalom. Lehet, hogy a faluban minden nő Alfa Aladárt akarta, de a társadalom azt mondta:

- 1 férfi álljon párba 1 nővel, és pont!

Így aztán hiába akartak mást, de a korlátoknak köszönhetően senki sem maradt társ nélkül. Erénynek számított a házasság fenntartása, az elköteleződés, a kitartás, és a tisztelet.

Ma már ezek a korlátok teljes mértékben eltűntek.

Meg lehet nézni, hogy hova jutott a világ nélkülük...

A jó genetikával született alfa férfiaké minden nő, havonta váltogathatják a csajaikat, egyszerre futtathatnak többet - a maradéknak meg lassan nem jut semmi...

2018. ápr. 27. 08:05
 29/30 anonim ***** válasza:
Kinek jut majd az Csalfa Rómeó? :D
2018. ápr. 27. 23:48
 30/30 anonim ***** válasza:

"A biológia alapvető szabályai nem változnak meg évezredek alatt sem, szóval a nők kb. ma is ugyanahhoz vonzódnak, mint régen."

Se ma, se régen nem csak a vonzalom döntött. Régen összejöttek olyan férfival is, akihez nem vonzódtak, csak hogy ne maradjanak egyedül. Ma már azzal se feltétlenül, akihez vonzódnak, mert nem az a fontos, hanem hogy a barátnőik meg a külvilág mit szólnak hozzá.

2018. ápr. 28. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!