Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom azt, hogy genetikailag nem
jóképű/vonzó pasiként a társkeresés egy
nyögvenyelős/hosszadalmas küzdelem, ami nem éri meg?
Figyelt kérdés
24 vagyok és vszeg előbb lesz diplomám, mint első szexuális élményem egy csajjal. Volt egy időszak, amikor regisztráltam Tinderre, különböző társkereső oldalakra, de olyan volt, mint OKJ-s képzéssel az álláskeresés. 98% vissza sem válaszol, a maradék 2%-al meg 4 mondat után megszakadt a beszélgetés és/vagy nem voltam neki jó. Úgy érzem, hogy olyan kolosszális energiákat kellene belefektetnem, ami nem érné meg, vagy mire eljutnék a célomig (alacsony pasiként izmos alkat, tuti karrier, komplett személyiségfejlesztés stb.) addigra fizikálisan lerongyolódnék. A tanulás miatti sok stressz és éjszakázás miatt már amúgy is kisebb a libidóm és rosszabb fizikai állapotban vagyok mint középsuliban voltam. Ráadásul a szokásosnál is több meló lenne, mert alacsony/sovány/beszédhibás/kisfiús/csóró/introvertált/önbizalomhiányos stb. vagyok. Tehát a szokásos imidzsépítés (kondi, jobb meló) nem is lenne elég, mert en bloc az egész énemet kellene megváltoztatni. Ennyit meg nem ér meg egy csaj sem, még akkor sem ha tudnám, hogy óriási áldozatok árán sikerülne. De még a megvalósításra is kevés esélyem van, nemhogy arra, hogy utána bízzak abban, hogy ezek tudnám kamatoztatni. Úgy érzem most hagytam fel végleg azzal, hogy célirányosan barátnőt keressek magamnak. Még szerencse, hogy a libidóm majdnem nulla így nem érint annyira nehezen a döntés.
"24 vagyok és vszeg előbb lesz diplomám, mint első szexuális élményem egy csajjal....... Még szerencse, hogy a libidóm majdnem nulla....." Az eszedbe sem jut, hogy a kettö összefügg?
2018. ápr. 26. 16:52
12/30 Diavolino44 válasza:
A 6 valaszoloval ertek egyet. Kifogasok es rizsa.
Egy baj van haver, nincs mas alternativa.
Nincs varazspirula, amitol hirtelen a nyakadba hullik egy valag penz. Nincs “mond ezt a mondatot es minden csaj veled akar szexelni”.
Valakinek szarul is kell jarnia, nah ez vagy te. ;)
2018. ápr. 26. 17:06
13/30 Lazy Lover válasza:
Nem csak te!!!
2018. ápr. 26. 17:15
14/30 anonim válasza:
3-as és 6-os: Gondolom ti makulátlan külsejű és tökéletes belvilágú emberek vagytok, akiknek minden elsőre összejött, különösebb erőlködés nélkül. :D Így könnyű leszólni a hátrányosabb helyzetűeket. :) F
2018. ápr. 26. 17:42
15/30 anonim válasza:
"Tehát a pasiknak alapkövetelmény, hogy sok pénzt elköltve fejlesszék magukat, de a csajokat úgy kell elfogadni ahogy vannak..."
Egyelőre itt legtöbbször nem a csajok rinyálnak a külsejük/anyagi helyzetük/rossz személyiségük stb. miatt.
2018. ápr. 26. 17:43
16/30 anonim válasza:
A csajok nem rinyálnak, mert őket általában eltartják és a seggük is ki van nyalva. :D Bexopták magukat valakinek a "szívébe". :) Így egyik se fog panaszkodni. :)
2018. ápr. 26. 17:50
17/30 anonim válasza:
Nem is az, hogy nyögvenyelős küzdelem, hanem gyakorlatilag lehetetlen. Ha előnytelen külsővel vert meg a sors, akkor bármit csinálsz, soha nem lesz olyan nő, aki szeretni fog. Legfeljebb ha gazdag leszel, akkor a pénzed miatt kelleni fogsz nekik.
2018. ápr. 26. 18:03
18/30 anonim válasza:
"Egyelőre itt legtöbbször nem a csajok rinyálnak a külsejük/anyagi helyzetük/rossz személyiségük stb. miatt."
Nem véletlen, hiszen nekik nincs okuk rá. Még egy ronda, csóró, buta nőnél is sorban állnak az udvarlók.
2018. ápr. 26. 18:04
19/30 anonim válasza:
Rosszul közelíted meg az egészet szerintem.
Nem értük változtatsz, hanem önmagadért, ha elkezdesz sportolni attól nem csak izmosabb leszel, hanem az önbizalmad is nőni fog, ha egy kicsit több az önbizalmad akkor könnyebben ismerkedsz, ha ez megy akkor állásinterjún is jobban teljesítesz és akkor már megvan minden amire panaszkodsz az izomzat az önbizalom és a pénz.
Ennek ellenére nem ez kell a nőknek, és most a nőkről beszélek nem pedig az elkényeztetett nagylányokról akik sem önmagukkal sem a világgal nincsenek tisztában.
Plusz azért az is fontos, hogy milyen kaliberű nőt keresel? Mert ha te is a bombanőre vársz akkor azért tenni is kell.
Az élet nem fer. Ezt el kell fogadni és egyből könnyebb lesz.
2018. ápr. 26. 18:06
20/30 anonim válasza:
Mondjuk ez pont nem őket minősíti negatívan.
Amúgy meg azt csinálsz, amit akarsz. Ha van egy minimális önbecsülésed, akkor legalább részben javítasz a dolgaidon (a magasságon kívül mindenen lehet), akkor is, ha ettől függetlenül sosem lesz nőd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!