Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok egy ilyen nőről akinek van 1gyereke de 3. adik apukajelölt (ek) vannak 4év alatt?
Hát a környezetemben van egy ilyen nő.
Aztán csodálkozik, hogy a 12 éves lányát már nem egy fiú megujjazta.
Pont, mint a lépcsőházunkban élő nénik... mármint te....
Itt is van egy anyuka, gyerekkel. 2 éves volt a kisfia, mikor elvált. Az ok érthető: a férje elkezdett egyre többet inni, ő meg nem akart együtt élni egy alkoholistával.
Egy darabig elvolt egyedül. Aztán udvarolt neki egy pasi: kiderült, hogy nem csak neki, megcsalja. Érthető, ha kirakta? Igen.
A következő egy vita alkalmával ordítani kezdett, ordított a gyerekkel is, látszott, hogy nem sok hiányzik, hogy megüsse. Mivel ezt nem várja ki, ezért kidobta.
A lépcsőházi bányák meg elmondják minden ku.rvának, akin végig ment a város. A jobbak csak csóválják a fejüket, hogy miért válogat ennyit, örüljön, ha gyerekkel is kell valakinek.
Egyébként meg 27 évesen maradt egyedül. Élete végéig mondjon le a kapcsolatokról, mert idegenek csúnyát gondolnak róla?
7-8-9! Kikezdett velem a lány/nő anyuka. Együtt él azzal akivel 3éve van együtt. Tehát gyerek 4éves korától.
Igazából én nem csak szexpartnert keresek. Tehát akivel nem látok esélyt a közös jövőre azt elengedem.
Nekem az jött le(lehet hogy rosszul-ez a kérdés lényege). Ha kiteném érte,értük a szîvem lelkem. Akkor is 2-5éven belűl jobbat keresne. Ez tiniknél normális. De 30felett.
Igazából ilyen tapasztalatom nincs ezért kérdeztem. Sajnos erős egyházi iskolákban",burokban "nőttem fel. Szerelmi elgondolásaim furcsák néha.Engem vezető beosztásúnak neveltek...az is lettem tgk sofőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!