Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok egy ilyen nőről akinek van 1gyereke de 3. adik apukajelölt (ek) vannak 4év alatt?
Hát... anyaként én CSAK baromi stabil kapcsolatot mutatnék be a lányomnak. Amit az egyik válaszoló ír, tök érthető, hogy az a nő kidobta az említett pasikat, nekem az a része nem érthető, hogy pár hónapos kapcsolatban egyáltalán miért cuccoltatja hozzájuk a csávót, ha ott a gyerek is...
Szerencsére nem vagyok ilyen helyzetben, a férjem a lányom apja, de az tuti, hogy ha válnánk, ide SOHA nem jönne pasi pár hónap után. A gyerekem az első.
11:
Pár év alatt volt ez a két udvarló, és egyik se lakott velük.
Egyébként felnőtt ember el tudja dönteni pár hónap alatt, hogy komolyak-e a szándékok és akkor illik bemutatni a gyereknek is. Egyszerűen azért, mert ha ők ketten nem jönnek ki, akkor megette a fene. Bizonyos kor után nem pazarol az ember éveket olyan kapcsolatra, amiről tudni, hogy mennyire működik hosszú távon.
Ráadásul teljesen más a téma akkor is, ha ovis korú a gyerek, és ha iskolás. Utóbbi felfogja, hogy nem lesz mindenkiből "új apuka", akit anya megpuszil.
Minden eset más, nem érdemes általános bölcsességeket puffogtatni.
"Egyébként felnőtt ember el tudja dönteni pár hónap alatt, hogy komolyak-e a szándékok"
Hát, a leírt anyuka nem tudta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!