Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti mit gondoltok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok egy ilyen nőről akinek van 1gyereke de 3. adik apukajelölt (ek) vannak 4év alatt?

Figyelt kérdés
Értelmesen: 1éves volt a kislánya (azt nem tudom ki a gyerek apja miért mentek szét) ami biztos akkortájt a 70kmre lévő szülővárosában lakott. Majd egy (nem akarom elìtélni) de elég furcsa, külsőre igénytelen pasival bútorozott össze . A pasival és a kislányával megszerettette egymást. Most ezt a pasit is megunta és 30 évesen megint párt keres. Persze a pasi lakásában élnek. ...Csak szerintem "nem okés ez îgy"?

2018. ápr. 23. 20:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát... anyaként én CSAK baromi stabil kapcsolatot mutatnék be a lányomnak. Amit az egyik válaszoló ír, tök érthető, hogy az a nő kidobta az említett pasikat, nekem az a része nem érthető, hogy pár hónapos kapcsolatban egyáltalán miért cuccoltatja hozzájuk a csávót, ha ott a gyerek is...

Szerencsére nem vagyok ilyen helyzetben, a férjem a lányom apja, de az tuti, hogy ha válnánk, ide SOHA nem jönne pasi pár hónap után. A gyerekem az első.

2018. ápr. 24. 11:05
 12/14 anonim ***** válasza:

11:

Pár év alatt volt ez a két udvarló, és egyik se lakott velük.

Egyébként felnőtt ember el tudja dönteni pár hónap alatt, hogy komolyak-e a szándékok és akkor illik bemutatni a gyereknek is. Egyszerűen azért, mert ha ők ketten nem jönnek ki, akkor megette a fene. Bizonyos kor után nem pazarol az ember éveket olyan kapcsolatra, amiről tudni, hogy mennyire működik hosszú távon.

Ráadásul teljesen más a téma akkor is, ha ovis korú a gyerek, és ha iskolás. Utóbbi felfogja, hogy nem lesz mindenkiből "új apuka", akit anya megpuszil.

Minden eset más, nem érdemes általános bölcsességeket puffogtatni.

2018. ápr. 24. 11:21
 13/14 anonim ***** válasza:

"Egyébként felnőtt ember el tudja dönteni pár hónap alatt, hogy komolyak-e a szándékok"

Hát, a leírt anyuka nem tudta.

2018. ápr. 24. 11:24
 14/14 A kérdező kommentje:
Mint îrtam a pasival él de ismerkedik. Gondolom az új pasihoz nem fog hónapokig a régitől járni.
2018. ápr. 24. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!