Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok; Vekony szeretnek lenni, de a parom megis igy szeret, ahogy vagyok?
Mondd el ezt neki.
Szerintem az a legfontosabb,hogy jól érezd magad a bőrödben,és ha úgy éreznéd magad jól,akkor fogyókúrázz (de ne vidd túlzásba,ne legyél gebe). :)
A párodnak meg meg kellene értenie. Ő mit szólna hozzá,ha azt mondanád neki h hízzon fel 120 kilóra vagy fogyjon le 50 kg-ra? Szerintem ő sem tenné,mert nem érezné jól magát.
:)
Max 2 kg "felesleg" van rajtad. Hova akarsz fogyni? Ésszerű keretek között szerintem érdemes más véleményét előbbre tartani, és nem elmerülni a "FOGYNOMKELL" érzésben. A fogyókúra meg eleve butaság, lefogysz, aztán több jön vissza, mint amennyit leadtál. Ha tartósan szeretnél vékonyabb lenni, életmódot kell váltani. De mint már említettem, szükségtelen.
Teljesen jó a súlyod, a párod így szeret, no problem! :)
Nem tennél fel a saját alakodról egy egészalakos fehérneműs vagy fürdőruhás képet? Azon tökéletesen látszana az alakod.
Így szavakkal ezt nem lehet leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!