Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem működik semmilyen módszer?
Minden lány visszautasít, egyetlen esélyt sem adva. Sosem volt 1 a sok közül, egyszerre 1 lányhoz próbáltam közelíteni, akkor került új a képbe, ha az előző már visszautasított - már aki nem szó nélkül tűnik el az életemből.
Minden barátomnak megvan már a párja, de az ő tanácsaik sem segítettek. Nem tudom mi a baj velem, nálam sokkal rondább, bunkóbb, önbizalomhiányosabbaknak is sikerült már, de én bármit csinálok, senkinek se kellek.
Manapság szerintem hátrányból indul, aki felvállalja, hogy a fideszre szavazott. Kirekesztőek az ilyen emberekkel, és megbélyegzik őket. Én is felvállaltam, hogy ebben a helyzetben a legkisebb rossz a legjobb megoldás (ami a fidesz), és ki lettem rekesztve, meg lettem támadva, el lettem hordva mindenféle bérencnek és agymosottnak (pont ezen az oldalon). Azóta pedig minden válaszom legalább 40%-al jobban le van pontozva. :) El lehet gondolkodni azon, hogy ki a valódi agymosott... Aki elítél és megbélyegez másokat a nézőpontja miatt vagy aki támogat valamit, ami a saját nézőpontja szerint megfelelő. Én nem támadtam meg senkit a nézőpontja miatt. Szóval el lehet gondolkodni, hogy ki a valódi kirekesztő.
Az okot nem tudom. De 10elutasítás 2-3ok miatt lehet nálad. Vagy ezek kombinációja miatt. Ezeket kell kiderìteni. Kb mondjuk kűlső,megszólìtás/beszélgetés ami szerintem gázos.
Haverkodj a pajtásaid párjaival...ha velük tudsz beszélgetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!