Hogy tudom elérni, hogy semmilyen érzelmet ne mutassak a külvilág felé? Ne lássanak rajtam semmilyen érzelmet Van rá egyáltalán valami módszer?
Sem boldogságot,sem szomorúságot,sem könnyeket ha netalán előfordulna.
Van erre valami módszer?
Gyakorlással elérheted, hogy az arcodon, a testbeszédedből ne látszódjon mit érzel, a szemeid akkor is elárulják. Hacsak nem ölöd ki magadból az érzelmeket, ami egy kis áldozattal jár, de megoldható.
Viszont nem lesz benne köszöneted, tönkreteszed a lelked, senki nem ér annyit, hogy ilyesmit akarj tenni magaddal. Meg egyáltalán, miért akarnád ezt?
Kíváncsi vagyok az indokodra, ha gondolod írj rám.
1.válaszoló igaz :)
2.válaszoló kicsit "elbeszéltünk egymás mellet" :)
Azért az nem működik,hogy nem megyek emberek közé :)
Az a célom,hogy minnél határozottabb legyek,ne lehessen fogást találni rajtam, na persze nem szeretnék érzelem mentes szociopatává válni,de csak van valami módszer a fent emlitettekre.
"Tiedét"
Szerintem röviden,tömören,lényegre törően indokoltam ;)
Van rà mòdszer.
De csak akkor hasznàl, ha kitartòan gyakorolod.
Estènkènt ülj le egy teljesen sötèt szobàban.Nagyon fontos, hogy annyira sötèt legyen, hogy a legapròbb fèny se jusson be oda,különben nem hasznàl!45 percig kell nyitott szemmel, pislogàs nèlkül, a a teljes sötètsègbe nèzned.Nem foglalkozva azzal, hogy egy idõ utàn folyik a könnyed, vagy az orrod.Csak pislogàs nèlkül, nèzel tovàbb a sötètbe.Maradj csak megfigyelõ, bàrmi is törtènjen, csak a lègzèsedet figyeld.Gondolatok fognak megjelenni, èrzèsek, de te csak tèrj vissza a lègzèsed figyelèsère, ès pislogàs nèlkül folytasd a sötètbe nèzèst.
Ez a technika, rendkìvül erõteljes.De hangsùjozom, csak teljes, totàlis sötètsègben alkalmazható!
A szem hozzàszokott ahhoz, hogy fókuszàljon.Mint ahogyan az ember elmèje is mûködik, ha kell, ha nem.
A sötètsèg mélysège, elnyel minden felhalmozódott szemetet, beidegzõdèst, amit eddigi, ès elmúlt èleteid alatt összegyûjtöttèl.Ès nem marad màs, csak a hatàrtalan mèlysèg, amit megtapasztalsz önmagadból.A nyugalmad annyira mèly lesz, hogy aki a közeledbe kerül is èrezni fogja, ès lehet inkàbb elkerül majd tèged.A sötètsèg egy rèsze ott lesz veled napközben is.Ez a technika, lustàvà, nagyon nyugodtà, ès motivàlatlannà tehet.Sokfèle õsi technika van mèg, amelyek különbözõ módon vezetnek vissza önmagadhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!