Semmilyen módszer nem segített rajtam, sem eft, sem pszichológus, semmilyen orvos, már csak a korregresszióban bízom hol tudok találni ilyen kezelést?
Amit írsz akár az eft hatása is lehet, mert bármit mondanak is a tanfolyamokon, az eft NEM jó minden problémára az én véleményem szerint. A kiégett érzést akkor lehet tapasztalni például, (nem tudom persze hogy nálad mi a helyzet így látatlanban, )ha elővesz valaki egy igen súlyos, traumatikus problémát, ami minél régebben és minél kisebb gyerekkorban történt, és ráhajt EFT-vel, mondjuk film-technikával vagy mással. Ekkor nem biztos hogy képes blokkotoldani,főleg nem saját maga otthon egyedül, de a blokkot megnyitja, a tudatalatti programjainak , parancsainak megfelelően a probléma "ellenáll" , az elméje meg úgy védekezik a lelki összeomlástól, hogy az egészet még mélyebbre tolja le, ezért az illető pszichésen úgy védi magát, hogy "lefagy", és nem érez többé, mert annyira fáj a lelke, hogy azt tovább már nem viselné el.
Nem tudom, érthető-e, így tudtam egyszerűen leírni.
Ha a "semmilyen módszer" az az eft, meg hogy beszélgetsz egy pszichológussal néhányszor, akkor nincs nagy baj, mert ez csak kettő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!