Sürgös! Sopron, Szombathely fele Lyme kort termeszetes modszerekkel gyogyito orvost tudtok?
Kérdező, jól írta Flector. A Lyme-kór csak antibiotikumokkal kezelhető. Olvastam még valami hyperbárikus oxigénterápiáról, mint alternatív kezelés, de annál se garantál minden esetben a kórokozó teljes eltávolítása.
És a Lyme-kór nem játék, mert 10-15% van arra, hogy krónikus fertőzésbe megy át, ami köznapian szólva "megeszi" a szív ingerképző és vezető rendszerét (ritmuszavarok), az idegeket (fájdalom, bénulások, érzészavarok), agyat (memória-, alvászavar, depresszió, pszichiátriai betegségek) és ízületeket.
Lehet próbálkozni gyümölcslével, TV-s zsírsámánnal és varázsteával, de ezek nem érnek semmit. Ha az orvosod nem ért hozzá vagy a gyógyszer nem működött, akkor inkább egy profi infektológust/másik hatóanyagot (pl. penicillin helyett doxycyclin) keress. De természetesen ez csak egy tanács, nem az én egészségemről van szó.
És hogy a kérdésre is válaszoljak: NINCS olyan orvos, aki Lyme-kórt természetes módszerekkel gyógyít. Ha találsz ilyet, az jó eséllyel nem orvos, hanem csaló.
Köszönöm az utolso valaszt! Valoszinüleg Te irtal a masik kerdesemre is.("Kullancsnal mennyit szamit most egy hettel kesöbb a vervetel?")
Közben (sztem) minden lehetöseget felkutattam, termeszetes es hivatalos orvosi lehetösegeket is, es megtettem amit lehetett - sajnos nalam mas okokbol korlatozott mertekben volt mindez alkalmazhato. (Igy "csak" antibiotikum, az is "csak" 5 napig, termeszetes szerek is "csak" korlatozva.) Ha a kesöbbiekben valakit erint a tema, most mar többet tudok rola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!