Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez egy értéknövelő, PUA történet, amiből az jön le, hogy te értesz a nőkhöz, és igazi férfi vagy?
Egyik PUA ismerősömtől hallottam, ezt a tippet, hogy ő minden randin elmesél egy sztorit a nőknek, hogy ő nem tűri azt, hogy nála egy nő hisztizzen.
A történet valahogy így hangzik:
"Nem rég voltam egy barátomnál, és a barátnője óriási hisztit csapott le. Csapkodott, vagdosott, földhöz vágott dolgokat. És barátom elment addig valahova, és én mondtam a lánynak, hogy, figyelj már ha az én lakásomban csináltál volna én kiváglak az ablakon, tehát nálam egy nő ilyet nem tehet."
Tehát ebből elvileg az jön le, hogy te egy olyan férfi vagy akinek vannak szabályai, ért a nőkhöz, mert a nők pontosan tudják, hogy nem hisztizhetnek. Illetve hisztizhetnek, de nem jogosan, egy hiszti sohasem jogos. Egy kapcsolatban a párok megbeszélik ha probléma van nem hisztiznek. Tehát egy igazi férfi ha egy np hisztizik az megfogja a kezét, odavezeti az ajtóhoz, lágyan kivágja és miután kihisztizte magát, és hajlandó normálisan beszélgetni akkor majd tárgyalhatunk.
Ha nektek ilyen sztorit mesélne el egy randin egy pasi, vagy ehhez hasonló nézetét fejtené ki nektek egyéb formában, nektek vonzóbb lenne ez a férfi?
Jól van utolsó,pont ezt vártam.
Értelmes kérdést tettem fel,nem kaptam választ.
A százalékotokat meg ....... ..... ....(ahova gondolom),ennyire izgat.Azok véleménye érdekel aki ott tart ahol én is akarok.
There is no any other question related to this topic. Ahogy a kollégám is szokta mondani.
Arra gondolnák, hogy h lesz.rom a haverja nőjét, miért meséli ezt nekem?..
Nem véletlenül nincs párkapcsolata a pasinak,btw, ha ennyire próbálja játszani az agyát, játszani a dominánsat, miközben az embernek csak anyni jön le, hogy belepofázik kérés nélkül más kapcsolatába.
Szerintem a kis barátos először saját magát tegye rendbe, és hagyja a PUA-t. A fentitől előbb lesz szánalmas egy normális és értelmes nőnél, mint bármi, aminek te gondolod, hogy poziítv lehet.
N
Kérdező!
Én ismerem a PUA-k tanításait, módszereit, egyet-kettőt személyesen is, így mondok véleményt: nem, ez nem értéknövelő, mégpedig azon, egyetlen okból kifolyólag, amit itt már sokan leírtak. Nevezetesen, ezzel a sztorival azt mutatja az illető, hogy indokolatlanul beleszól más emberek életébe. Ez a sztori, gondolom, 'DHV' akar lenni, de qrvára rosszul van prezentálva; többek között ezért van a PUA félreértve, ezért nincs "becsülete".
A nők szeretik, ha egy férfinak vannak határai, ha tiszteli magát, ha nem lehet vele bármit megtenni, de nem lehet ezt az 'axiómát', ezt a szabályt minden helyzetben ugyanúgy és ugyanolyan eréllyel érvényre juttatni, nem lehet minden helyzetre érvényesen, mereven 0-1 módban kezelni, és nem, ez nem megalkuvás. Az ominózus (egyébként igen szélsőséges, ezért némiképp szerencsétlen) példánál maradva: azt kijelenteni, hogy kivágnálak az ablakon, nettó bunkóság, mellesleg nélkülözi a stílust, az eleganciát.
Azon el lehet mélázni, hogy amúgy a csajnak volt-e oka ilyen heves kirohanásra, de messzire vezet, és nem is ez a lényeg.
Én azt mondanám a randi alatt: "... addig elment valahova. Nem szóltam semmit, mert nem kért tőlem segítséget egyikük sem. Amúgy az a véleményem, egy kapcsolatban a problémák megoldásának nem ez a módja, hanem az értelmes kommunikáció mind a két fél részéről. Amíg én így viselkedek, a nő oldaláról is ezt várom el, az ilyen fajta véleménynyilvánításnak az én otthonomban semmi keresnivalója."
Ennek véleményem szerint messze más a csengése, és a tartalma is minőségileg magasabb szintet képvisel, még ha lényegében változatlan is:
- egyrészt lefekteted a szabályaidat (nevezetesen, hogy a te otthonodban /tehát amihez a nőnek nincs semmi köze, nem közös tulajdon/ te vagy a főnök, és van, amit nem tűrsz meg - jogosan!);
- nem vagy kőbunkó, és nem diktálsz, hanem a nőt egyenrangú félnek tekinted, hiszen nem vársz el olyat, amit te nem adsz meg.
Azt azért fontos hozzátenni, hogy én nem vagyok és soha nem is voltam PUA.
32/F
Ami nőként eszembe jutna a sztoriról:
- Mit kéne kezdenem vele? Miért mondja el? most akkor random pletyizünk a haverjaink párkapcsolati életéről?
- Negatívum, hogy idegeneknek kiteregeti a haverja kapcsolati problémáit.
- A saját lakásukban fenyegeti meg más párját.
- Mi köze ahhoz, hogy a haverja barátnője hogy viselkedik? Minek akar beleszólni mások életébe/kapcsolatába?
- Nagy a szája és hisztis ő maga is - a "kiváglak az ablakon" értelmetlen, mert úgyse teszi meg (ha igen, akkor bajok vannak), szóval semmivel se értelmesebb kommunikáció, mint a hiszti. Ha a megbeszélés híve, akkor nem ilyenekkel jön, hanem értelmesen próbálja lenyugtatni a kedélyeket. Semmivel se különb a hisztis csajnál.
Alapvetően a hiszti ellenzése szerintem teljesen természetes, én is a kulturált megbeszélés, kulturált vita híve vagyok, de ez a történet szánalmas. :D
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!