Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez egy értéknövelő, PUA történet, amiből az jön le, hogy te értesz a nőkhöz, és igazi férfi vagy?
Egyik PUA ismerősömtől hallottam, ezt a tippet, hogy ő minden randin elmesél egy sztorit a nőknek, hogy ő nem tűri azt, hogy nála egy nő hisztizzen.
A történet valahogy így hangzik:
"Nem rég voltam egy barátomnál, és a barátnője óriási hisztit csapott le. Csapkodott, vagdosott, földhöz vágott dolgokat. És barátom elment addig valahova, és én mondtam a lánynak, hogy, figyelj már ha az én lakásomban csináltál volna én kiváglak az ablakon, tehát nálam egy nő ilyet nem tehet."
Tehát ebből elvileg az jön le, hogy te egy olyan férfi vagy akinek vannak szabályai, ért a nőkhöz, mert a nők pontosan tudják, hogy nem hisztizhetnek. Illetve hisztizhetnek, de nem jogosan, egy hiszti sohasem jogos. Egy kapcsolatban a párok megbeszélik ha probléma van nem hisztiznek. Tehát egy igazi férfi ha egy np hisztizik az megfogja a kezét, odavezeti az ajtóhoz, lágyan kivágja és miután kihisztizte magát, és hajlandó normálisan beszélgetni akkor majd tárgyalhatunk.
Ha nektek ilyen sztorit mesélne el egy randin egy pasi, vagy ehhez hasonló nézetét fejtené ki nektek egyéb formában, nektek vonzóbb lenne ez a férfi?
Szerintem igen,mert tudja mit akar.
Megint félreértitek a PUA-t.
Amiről ti beszéltek az a magyar kifordított PUA,semmi köze az igazi fejlődéshez,közel sem.
Inkább külföldi oldalakat cikkeket nézzetek.
Mex Deluxe,Szentesi Peti,Jimmy(szánalom tenger 2.0),Jockey
Két fillért nem ér a bőrük.
Meg lehet nézni milyen nőkkel mozognak.
Ezzel szemben egy magyar PUA van aki full profi,Dragonnak hívják na őt kérdezném meg a dolgokról,mert ő nagyon vágja a témát.
Nem kell puának lenni, hogy ilyeneket mesélhessek, van bőven saját. Elmondom, hogy sosem volt szokás nálunk, mi mindig megbeszéltük a dolgokat. Mikor kapcsolataimban szembesültem ezzel, mindig váratlanul ért, egy ideig bírtam, próbáltam megbeszélni, de bebizonyosodott, hogy hisztiző emberrel egyrészt nem tudok szót érteni, másrészt idegesít a sértegetés, ezért mivel az atyai pofon nem opció, ezért lelépek, míg lehiggad vagy ő lép le, míg lehiggad. Ha sok ilyen volt, akkor előbb útóbb (egyre előbb) leléptem. Aki ezen megsértődik, az meg már eleve kiszűrve :D
31/f
Ó hát itt gyakorin egy nő se dőlne be a pua 'trükköknek' Való életben meg sorra teszik szét a lábukat . Igényes normális? Az egyenlő a feminista hisztigéppel akinek semmi nem jó. Hát értelmes pua messze lerázza ezeket magáról,és minden héten fullos nőket dug ,nem ezeket a felfuvalkodottakkal szenved.
Igazából a történet jó alap,ha ezen megsértődik a másik fél az már nyert ügy mert nem kell felesleges energiát belefeccölni hogy aztán egy hisztérikát vadászzunk le. Egyfajta sit teszt férfi változata.
Igen 17-es attól is.
De látom irigykedni te is tudsz.
Tehát ha egy nő fullos az hülye,ugye?
Remek meglátás.
Tudod vannak ám értelmes sőt én eddig ahány szexi nőt ismertem mind eszes normális lány volt.
Gondolom valami dagadt nő lehetsz,és szídod a vékony szexi nőket.
Éppen ti vagytok elviselhetetlen és buták mint a föld,meg idegesítőek mert saját nyomorotokat kivetítitek másokra,nem véletlenül nem vagytok ,,fullosak",ahogy belül úgy kívül.
Akkor nézd meg Kiss Virágot.
Ugye milyen hülye a csaj?
Tényleg az,végülis jogi diplomát a legkeményebb egyetemen csak úgy osztogatják a fullos nőknek is.
Jó tudni.
Amugy meg egy igazi férfi aki sikeres az nem rutinokkal ismerkedik hanem kapnak egy PUA szemléletet,én egy rutint se tolok sőt nem is ismerek egyet sem.
Mégis mindig értelmes nőkkel kezdtem és kezdek és tetszett nekik minden testemtől át a dumámig egészen a lakásomig is.
Volt több diplomás is köztük,ennyire nem lehet ismerkedni igényes normális nőkkel úgymond PUA-szemlélettel.
Nekem van nulla EQ-m?
Ki is általánosít?
Kicsit magadba nézhetnél 19-es.
Amiről fogalmad sincs nem kellene állást foglalni.
Olvastál te egy ismétlem egy könyvet is a PUA pszichológiáról?
Tudod te mi az asszertív kommunikáció?
Miért fontos,hogy vonzóvá vállj?
Miért nem jó,ha hazudozunk a nőknek mindent?
Miért kell direktbe ismerkedni?
Mi a direkt és az indirekt ismerkedés?
Mi a dance floor game?
Miért fontos,hogy komfortot építsünk?
Miért kell belső és a külső játék is?
Te általánosítasz,hogy a fullos nők mind hülyék.
De érdekes nem válaszoltál egy dologra akkor Kiss Virág hogy szerzett jogi diplomát úgy,hogy mellette verseny diétázott meg jah dolgozott is és még el kellett mennie jogi gyakorlatra is.
Te tudnád-e ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!