Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez egy értéknövelő, PUA történet, amiből az jön le, hogy te értesz a nőkhöz, és igazi férfi vagy?
Egyik PUA ismerősömtől hallottam, ezt a tippet, hogy ő minden randin elmesél egy sztorit a nőknek, hogy ő nem tűri azt, hogy nála egy nő hisztizzen.
A történet valahogy így hangzik:
"Nem rég voltam egy barátomnál, és a barátnője óriási hisztit csapott le. Csapkodott, vagdosott, földhöz vágott dolgokat. És barátom elment addig valahova, és én mondtam a lánynak, hogy, figyelj már ha az én lakásomban csináltál volna én kiváglak az ablakon, tehát nálam egy nő ilyet nem tehet."
Tehát ebből elvileg az jön le, hogy te egy olyan férfi vagy akinek vannak szabályai, ért a nőkhöz, mert a nők pontosan tudják, hogy nem hisztizhetnek. Illetve hisztizhetnek, de nem jogosan, egy hiszti sohasem jogos. Egy kapcsolatban a párok megbeszélik ha probléma van nem hisztiznek. Tehát egy igazi férfi ha egy np hisztizik az megfogja a kezét, odavezeti az ajtóhoz, lágyan kivágja és miután kihisztizte magát, és hajlandó normálisan beszélgetni akkor majd tárgyalhatunk.
Ha nektek ilyen sztorit mesélne el egy randin egy pasi, vagy ehhez hasonló nézetét fejtené ki nektek egyéb formában, nektek vonzóbb lenne ez a férfi?
Nekem nem jon be. Utalom a manipulatorokat.
N
Első randin azért marha ilyenről beszélni. Nem is értem, hogy jönne ez szóba? Ott magunkról szoktunk beszélni és nem más kapcsolatáról (mert végülis a barátjuk dolga).
De nem lenne ez a történet pozitív, mert ez olyan, mintha én azt mesélném el, hogy a barátnőm kislánya elkezdett hisztizni az utcán, és anyja helyet én rivalltam rá. Az, hogy a barátnőm, hogy neveli a gyerekét és mit enged meg meg mit nem, az téged érdekel? És nekem jogos, hogy beleugatok?
Maga az a része, hogy a határokat lefixálja, szerintem jó. De azért ez igen esetlen és nem az fog lejönni nekem, hogy ő nem tűri el a hisztit, hanem, hogy mások életébe előszeretettel pofátlankodik bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!