Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnnek el a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el a férfiak képcsere után?

Figyelt kérdés
Társkeresőn, chaten, itt is, amikor képet cserélünk hirtelen nem írnak, nem válaszolnak már a pasik...ennyire csak a külső számít a férfiaknak?
2018. ápr. 25. 08:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Az hogy hány kg vagy szerinted jelent valamit?Attól lehetsz ronda,fejet nem tudsz cserélni.
2018. ápr. 25. 14:30
 22/26 anonim ***** válasza:
Na ez nálam fordítva szokott lenni. Kér a nő egy képet, aztán lelép szó nélkül. Legalább leírhatná én ostoba ne várjam a válaszát, mert nem jövök be neki.
2018. ápr. 25. 14:38
 23/26 anonim ***** válasza:
22/F előző voltam.
2018. ápr. 25. 14:39
 24/26 anonim ***** válasza:

Azért kicsit nehéz megállapítani testsúlyról, hogy ki hogy néz ki.

Például én elég magas vagyok, ha egy lány már két fejjel alacsonyabb lenne nálam, az bőven lehetne kizáró ok, ugyanakkor 53 kiló abban a magasságkategóriában ahol én nézelődök szerintem kicsit kevés.

Lehet a kép amit küldtél elég előnytelen(fény/megvilágítás, arckifejezés, testtartás stb), sokan százszor jobban néznek ki élőben, mint egy képen, úgyhogy ha van rá mód inkább élőben próbálj ismerkedni, az önbizalmadnak is jobbat fog tenni.

Ha akarod elküldheted a képet amit nekik is küldtél és elmondom a véleményemet róla, de nem erőltetek semmit.

24/f

2018. ápr. 25. 14:50
 25/26 anonim ***** válasza:
Ha nem küld képet magáról, akkor a kérdés kamugyanús. Amúgy tényleg szoktak normál testalkatú hölgyeket is ignorálni pl. túl visszahúzódó vagy elviselhetetlen a természete, rosszabb esetben alkoholista.
2018. ápr. 25. 18:24
 26/26 anonim ***** válasza:

Szerintem több lehetőség is lehet:

-nem tetszel nekik

-csak szórakoznak

-túl szépnek gondolnak, ezért nem mernek visszaírni

-csak annyi kell a kép, hogy kiverjék rá

2018. ápr. 28. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!