Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy képcsere óta nem volt fent egy aranyos csinos lány skypon?
Egy fórumon megismerkedtem egy aranyos lánnyal, aki nagyon kis szimpatikus volt, azt mondta úgy érzi mintha ezer éve beszélünk már, teljesen oda voltam és ő.
Nagyon azt mondta neki nagyon minimálisan számít a külső, nem fontos neki hogy vékony vagy kövér a pasi, ennek ellenére egy hete nem volt fent skypon. Utolsó beszélgetésünkkor képet cseréltünk és azt mondta aranyos vagyok, teljesen pozitívan jó hangulatban váltunk el........nem értem....
Tanuld meg, a tettek számítanak.
A szavak jóformán csak arra jók, hogy ne legyen csend.
Az előzőekkel nem értek egyet egyáltalán. Nőként mondom, hogy volt már egy-két ilyen helyzet, de akkor ezt pár nap múlva írtam is a másik félnek, hogy hozzá kell szoknom a rendszerességhez vele kapcsolatosan.
Másik helyzet lehet az, hogy pár jó a fotón a pasi, de nagyon olcsó és sablonos a szöveg, nagyon látszik, hogy voltaképpen nem érdeklődik irántam, csak a külső érdekli, ez főleg akkor látszik még jobban, ha rohantatva van az ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!