Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van tele gyűlölettel ennek az oldalnak a felnőtt párkapcsolatok topikja? Nem elég nehéz így is az élet? Muszáj egymást marnia az embereknek még itt is?
Nemcsak ez a kategória. Sőt, nemcsak egy névtelen fórumon, hanem élőben is.
Én már minden témában utálok vitázni, mert kiabálás, sértegetés, türelmetlenség, másik szavába beleszólás.
Én pl egy kérdésemben ejtettem egy hibát, amiért leprimitíveztek. Én talán még életemben nem primitíveztem le embert.
Érv sehol sincs, csak jelzők és kiabálás, írásban pedig még több jelző...
Csodálom azt, akinek van türelme ehhez. Egy idõszakban rendszeresen felléptem erre az oldalra, de azóta letettem róla. Szerintem nem kell rendszeresen használni és mindent kiteregetni ide idegeneknek. Sõt nem kell párkapcsolat topikban sem írogatni folyton. (vagy fogalmazzak úgy, hogy SZUBJEKTÍV témákban vitatkozni az idõtlenségig, ahol az ember nehezen fogadja a mások véleményét és nem gondol arra, hogy nincs objektív válasz)
Hogy õszinte legyek, szerintem értelmetlen annyit ebbe a kategóriába írogatni, mert minden embernek a párkapcsolati ügyei: magánügyek. Értelmetlennek vélem azt is, amikor naponta általánosító jellegū kérdések születnek férfiakról és nõkrõl. Én nem kérem ki idegenek véleményét a párkapcsolati és egyébb magánügyi dolgaimról, miért tenném? Amúgy van sok más hasznos funkciója is ennek az oldalnak, lehet élni vele.
Itt névtelenül lehet mocskolódni, na meg ebben a kategóriában szerintem elég sok a személyiségi- vagy magánéleti problémával küzdő egyén, aki itt vezeti le a feszültségét a saját problémái miatt.
(Amúgy bármilyen politikai, vagy akár állatvédős fb csoportban még az ittenieknél is ezerszer undorítóbbakat írnak, csak azt névvel, arccal.)
Néha én is írok ki ide kérdést, de erősen szűröm a válaszok tartalmát, és ez igaz a más kérdések válaszaira is. Nem kell mindet komolyan venni, és főleg nem kell a szivedre venni. Sokaknak fogalmuk sincs arról milyen egy párkapcsolat (pontosabban csak fogalmuk van, tapasztalatuk meg semmi).
Viszont a szitkozódó válaszok között azért szinte mindig akad hasznos is, azokra kell csak figyelni.
Maroknyi alacsony szellemi képességű, besavanyodott ember, arctalan trollok.
Itt naponta ugyanaz a sárdobálás megy ugyanazokban a témákban, hihetetlen, hogy nem fáradtak még bele. Ilyenektől mit vársz?
Kár komolyan venni egy netes fórumon bármit/bárkit. Ha meg valakinek ez ront az életén, hogy ezek hogy viselkednek, az sem százas. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!