Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 23-28 éves hölgyek! Nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23-28 éves hölgyek! Nálatok ez mi alapjám dől el?

Figyelt kérdés
Egy 26 éves lánnyal beszélek épp. Nem visszautasító, sőt.. De én 19 vagyok. És nem merek rákérdezni.. Nálatok ez a korkülönbség nagy?

2018. ápr. 20. 00:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
Nálam kizáró lenne. 27 éves vagyok, aki gondolkodásban hozzám illik, az a 35+os korosztály.
2018. ápr. 20. 00:18
 2/11 A kérdező kommentje:
Nos amit konkrétumként beszéltünk az igazából szexhez kapcsolódó téma. Így tehetném olyan kategóriába is olyan kérdéssel, hogy szexkapcsolat..
2018. ápr. 20. 00:20
 3/11 anonim ***** válasza:
58%

A korlátoltabb vagy önértékelési problémát kompenzáló lányok az idősebb pasikat szeretik. Erre tökéletes példa az #1-es, aki jó eséllyel egy átlagos huszonéves színvonalat hoz, mégis úgy érzi, hogy ő bizony sokkal komolyabb.

Ha szerencséd van, akkor egy értelmes és nyitott csajt találtál, akinél nem lesz probléma a dologból, mert felfogja, hogy egyáltalán nincsenek akkora különbségek ezek között a korosztályok között, mint ahogy jó páran próbálják bemagyarázni a saját önérzetüknek.

2018. ápr. 20. 00:24
 4/11 anonim ***** válasza:

Szeptemberben töltöm a 23-at, de válaszolok. 7 év korkülönbség igen is lehet nagy ebben a korban, bár nekem gimi után változott meg az életem, pont 19 évesen. Nem csak a ballagás, hanem pár más dolog, például egy családi szomorú esemény is idevezetett. Szóval azt akarom ezzel mondani, hogy te tudod, hogy mennyire vagy felnőtt, illetve hogy az említett hölgyemény mennyire az. 26 éves és 26 éves között is van különbség, ahogy 19 évesen is van, aki már éretten gondolkozik, és van, aki még egy 15-16 éves szintjén áll.

Szerintem gyerek esetében jelenthet gondot ez a különbség, 26 évesen általában már ilyet tervez az ember, míg 19 évesen nem biztos, hogy prioritás. (Persze ezek csak általános dolgok, ti tudjátok, hogy mennyire összeegyeztethetőek a jövőképeitek.) Függ attól is, hogy te mit csinálsz: például ha még 5 évig egyetemre tervezel járni, akkor lehetséges, hogy nem lesz olyan hosszú életű a kapcsolatod egy 26 évessel.

A legjobb az lenne, ha nem idegeneket kérdeznél, hogy mennyire sok nekik 7 év korkülönbség a nő javára, hanem megemberelnéd magad, és rákérdeznél. Nem azzal kell kezdeni, hogy zavarja-e a korkülönbség, hanem picit beszélgetni a jövőről, tervekről. Aztán meglátod, hogy mennyire összeegyeztethetőek a jövőképeitek, terveitek.

22/N

2018. ápr. 20. 00:45
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen #4! Kedves vagy! 😊
2018. ápr. 20. 01:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Van egy harminc eves kolleganom, akinek a baratja kb 20 eves, mondjuk a no is kinez max husznak :D Nem ismerem oket kozelebbrol, nem tudom, milyen a kapcsolatuk, de egyutt vannak, szoval hajra, barmi lehetseges.
2018. ápr. 20. 05:03
 7/11 anonim ***** válasza:
43%

Én mikor régebben ismerkedtem, soha nem kezdtem tőlem fiatalabb pasival. Számomra alapelvárás volt hogy tőlem idősebb legyen a férfi.

Párom is 6 évvel idősebb és 5 éve együtt vagyunk.

Úgy tartottam régebben, hogy a fiatalabbak éretlenek.

De ez én vagyok.

Más meg biztos máshogy gondolja ezt.

27N

2018. ápr. 20. 07:18
 8/11 anonim ***** válasza:

Aki nem akar gyerekeket, családot az felőlem ismerkedjen bármilyen korú emberekkel. Aki meg igen, az megtervezi a jövőt is, pl családalapításban hozzá illő korú emberrel, aki szintén akar is gyerekeket vállalni.

Mondom, kefélgetni/évekig ellenni kapcsolatban bármilyen korú emberrel el lehet hozzád képest, de a gyerek is egy 20 éves projekt minimum, ott előre kell gondolkodni

2018. ápr. 20. 09:43
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Hát akiket lepontoztatok,azok kb elmondták a lényeget. Nekem is kizáró ok egy férfinél,ha egy évvel is fiatalabb nálam vagy egyidős velem. Biztos vannak,habár még sosem találkoztam olyannal aki értett lett volna fiatal kora ellenére,sőt a nálam 2-3 évvel idősebb férfiak is bőven értetlenebbek a legtöbb nőnél. Főleg ha egy nő ebben a korban már komoly kapcsolatot akar.

Hozzátartozik még az is,hogy a férfiakban vonzó ha tapasztalt,idősebb,meg tud védeni,ezt egy fiatalabból ösztönösen nem nézed ki. A nálam fiatalabbak nekem csak fiúk,meg haverok,nem tudom őket férfiként kezelni,de persze még én is fiatal vagyok,lehet hogy ez a 40es éveimben nem így lesz.

Haters gonna hate 😋

2018. ápr. 20. 22:18
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"sőt a nálam 2-3 évvel idősebb férfiak is bőven értetlenebbek a legtöbb nőnél"

Ezt mire alapozzátok? És miért csak éretlen nők szájából hallottam eddig?

"Főleg ha egy nő ebben a korban már komoly kapcsolatot akar."

Rengeteg ilyen korban lévő férfi akar komoly kapcsolatot.

"Hozzátartozik még az is,hogy a férfiakban vonzó ha tapasztalt,idősebb,meg tud védeni,ezt egy fiatalabból ösztönösen nem nézed ki. A nálam fiatalabbak nekem csak fiúk,meg haverok,nem tudom őket férfiként kezelni,de persze még én is fiatal vagyok,lehet hogy ez a 40es éveimben nem így lesz. "

Kb. ez a sztori lényege. Semmi érettség nincs az ilyen előítéletekben. Ettől nem lesz érett egy nő.

2018. ápr. 20. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!