Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as,40-es hölgyek! El tudnátok képzelni párkapcsolatot egy, a 20-as évei közepén járó férfivel?
Figyelt kérdés
Nyilván az érettebb gondolkodásmódú pasikra vonatkozik a kérdés. Az érvek, ellenérvek egyaránt érdekelnek.2018. jan. 6. 19:01
1/13 anonim válasza:
még egy ilyen kérdés ma és eggyel kevesebb gyk citizen..
4/13 anonim válasza:
Nem tudnám elképzelni. Biztosan vannak kivételes esetek, de ha egy picit is előre gondolkodom, akkor nem látnék közös jövőt egy nálam 5-10 évvel fiatalabbal, akármennyire is érett ember.
5/13 anonim válasza:
Nekem max. 5 év simán belefér, de több nem.
6/13 anonim válasza:
Igen. De csak,ha izmos es rendszeresen sportol. Mert en is sportolok.
N/35
8/13 anonim válasza:
Nem, mert van 2 gyerekem. Nem hiszem, hogy egy 10 évvel fiatalabb férfinek ez pont jó lenne. 35N
10/13 anonim válasza:
Én el tudnék képzelni, és szerintem hosszú távon is működőképes lehet egy ilyen kapcsolat,ha mindkét fél tesz érte.Az már más kérdés, hogy a 20-on éves pasi 99%-ban csak gyors szexet akar, illetve ha nem, pár év múlva akkor is visszakozna,hogy mégsem volt olyan érett mint gondolta és nem élt még eleget meg igazából már öreg vagyok hozzá és fiatalabb csajt akar....Ha megtalálnám azt a millióból 1-et akivel lehet komolyan tervezni az jó lenne, de nem akarok 9.9999 csalódást és megaláztatást átélni miatta,úgyhogy inkább jegeltem ezt a párkapcsolat dolgot.
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!