Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszon pár évesen lehetetlen párkapcsolatot találni?
Figyelt kérdés
Most megyünk szét barátommal 4 év után, próbálok ismerkedni pl.: badoo, de kb. lehetetlen. Mindenki kapcsolatban van vagy mi a fene? 20L2017. dec. 14. 23:04
1/10 anonim válasza:
Te lány vagy, neked simán lehet neten. Ha fiú lennél, megérteném a kérdésed.
3/10 anonim válasza:
Ott már bajok vannak, ha egy 20 éves lány senkit nem talál aki megdugná vagy csak randizna vele.
4/10 anonim válasza:
írj nekem én randizok veled :D 20/F
5/10 anonim válasza:
Na ezért gondolom hogy a nők életképtelenek...
"20/L"...
De tudom tudom, szolid elvárások.
Hidd el, átérezzük a fájdalmadat hogy nem Brad Pitt, vagy Chris Pine kopog be az ajtódon magától, miután megérezte a világ túloldaláról hogy szingli lettél, és a karjaiban egyenest a Maori szigetekre visz...
Szörnyű világ ez, ahol nem elég regisztrálni egy társkeresőn...
6/10 anonim válasza:
Az azért komoly, hogy 4 évig voltatok együtt, most mentek szét és te már pasiznál. Te is nagyon szerethetted a barátodat. Az ilyen defektes gondolkodású és érzelmi intelligenciájú lányok miatt maradok inkább egyedül.
7/10 anonim válasza:
Meg csak mult idobe se tetted ezt a szetmenest, raadasul negy evig voltatok egyutt. Nem muszaj am azonnal pasizni. Miert ilyen surgos? Hencegni akarsz, megmutatni h mit veszitett? Normalis ember tart ilyenkor egy kis gyaszidoszakot.
8/10 A kérdező kommentje:
Hosszú folyamat volt mire kiszerettem belőle. Más szeretőt tart én ti engem fikáztok aki próbált tenni hosszú időn át a kapcsolatért...
2017. dec. 16. 21:04
9/10 anonim válasza:
Magyarázkodhatsz, csak semmi értelme. Dehogy szeretted te a pasidat. Jó nagy ri*banc vagy, ha már most pasizol.
10/10 anonim válasza:
És mi lenne, ha nem is tudom, egy ideig mondjuk nem lennél kapcsolatban amíg lecsillapodnak az érzések, akár pozitív akár negatív?
Szexhez ott az ujjad és milliószámra gyártott segédeszközök.
Komolyan, a fiatal lányok többsége kb. olyan mint a vírus. Egy gazdatest nélkül gyakorlatilag életképtelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!